2777
2789
عنوان

یا ابلفضل☹☹☹☹☹

145 بازدید | 9 پست

صب بیدار شدم گلوم ورم کرده بود از یه دریچه باد میومده شوهرم نبستش مستقیم روبروم هوای سرد اومده ....تا ظهر یکم خوب بودم دیگ الان ابریزش شدید فقط دستمال دستمه....چشمامم تجمع اشک....چ غلطی کنم؟؟دلداری.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت سرماخوردگی بخور ..پونه ..نعنا ..اویشن هر کدوم رو داری دم کن بخور

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
تجربع شدس؟؟؟ابریزش دارم اوف

راستی ..دیروز تو اینستا یه اقا گفت عناب رو بزنید نوک چنگال..بعد مقداری پنبه دو الکل بزنید و اتیش بزنید عناب رو بگیرید روش تا دود کنه ..بعد دودش رو وارد سوراخای دماغتون کنید ..ابریزش قطع میشه...خودم انجام ندادم

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است