2777
2789

اگر ممکنه لطفا میشه بگید کسایی ک تجربه دارن یا اطلاعاتی راجع به اینکه بچه که دندون در میاره و موقع شیر خوردن گاز میگیره چاره ای داره یا نه ؟

برام سواله که همه همینجورن یا نه ؟

من انقدر با استرس و اضطراب شیر میدم از ترس گاز گرفتن، اینکه هردفعه کلی خون میاد و زخم میشه دردش خیلی خیلی زیاده. تا کی ادامه داره ؟

هیچ راهی نداره که دردش کمتر شه یا گاز نگیره، یا زودتر خوب بشه 😭😭😭😭😭

خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید خیلی خیلی دارم اذیت میشم به خاطر این موضوع🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

محافظ سینه بگیر از داروخونه

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

محافظ سینه برای شیر دهی بگیر از داروخونه

میزنیش به نوک سینت بعد شیر میدی،، دیگه هرچی گاز بگیره دردت نمیاد 

زخم میشه ولی خود شیر ترمیم میکنه  اینم جزو هموناس که پاداشش بهشت زیر پاته عزیزم

بله هی به خودم میگم همینه که میگن مادر مادر

به خاطر این سختیاس

و بیشتر درک میکنم

وووی من همین طور بودم یعنی نوکش دیگه بریده بود ...هی خون میاومد ازش بهش نمیدام چند روز تا خوب بشه .. ...

منم میخواستم همینکارو بکنم ولی دوساعت طول میکشه و دست درد میکیرم اخرم نصف شیشه پر نمیشه😢😢😢

محافظ سینه برای شیر دهی بگیر از داروخونه میزنیش به نوک سینت بعد شیر میدی،، دیگه هرچی گاز بگیره د ...

خیلی ممنونم🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼