2777
2789
عنوان

دوقلو..چرا یکیش کوچیک تره؟

6121 بازدید | 33 پست

سلام سونوگرافی دادم ۵هفته گفت دوقلوئه ولی فعلا فقط ساک بود خالی و اینکه یکی از ساک ها تقریبا نصف اون یکی ساک هست...یعنی خیلی ‌کوچیکتره دکتر چیزی نگفت گف دوقلو داری ولی من دیدمک خییییلی تفاوت سایز دارن.برا کسی پیش اومده؟فتال پل هم دیده شده خودم نمیدونم دقیقا چیه...دقیقا ۴هفته و۳روز

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

خیلی خیلی زود رفتی...

من ۸ هفته رفتم که تازه جنین و قلبش رویت شد

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

یکی از قل های من نطفه ش ۴ روز بعد از قل اول بسته شده بود 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هفته ۸ نرو سونوگرافی فقط خودتو نگران میکنی

انشالله ک سالم هستن

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ولی خب کلا دوقلو اینجوره دیگه ناهمسانن..یکی کوچیکتر یکی بزرگتر....حتی فاصله سنی...ممکنه چندروز اختلافشون باشه که بعد مشخص میشه

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
یکی از قل های من نطفه ش ۴ روز بعد از قل اول بسته شده بود 

واقعااا؟؟میشه برام بیشتر بگی؟سونو هات چجوری بودن از اول اخلاف رشد یا سایز داشتن؟؟

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
تا هفته ۸ نرو سونوگرافی فقط خودتو نگران میکنی انشالله ک سالم هستن

وای بم گفت دوهفته دگ بیا من ک دلم میخواد دوباره فردا بررررممممم....

همیشه دوقلوها یکیشون بزرگتره پسرمن دوهفته از دخترم بزرگتر بود الانم از لحاظ وزن رشدش بهتره نسبت ب د ...

چ خوب انشالله واس منم همین شه

همیشه دوقلوها یکیشون بزرگتره پسرمن دوهفته از دخترم بزرگتر بود الانم از لحاظ وزن رشدش بهتره نسبت ب د ...

دوهفته؟😯

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
واقعااا؟؟میشه برام بیشتر بگی؟سونو هات چجوری بودن از اول اخلاف رشد یا سایز داشتن؟؟

۴ روز کوچیک تر بود . 

ولی دو دقیقه از قل اول زودتر بدنیا اومد   و خیلی قوی هست 

قوی تر از برادرش . 

مثلا قل اول اگه ۸ هفته بود  قل دوم ۷ هفته و ۳ روزش بود . 

سایزاشون هم اختلاف داشت از همون اول تا همین الان که ۴ سالشون شده . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وای بم گفت دوهفته دگ بیا من ک دلم میخواد دوباره فردا بررررممممم....

نریا دور از جون میخوای سقط شن به نظرمن که چون الآن رفتی دوهفته دیگه هم زوده

اره والا یا دوهفته یا ده روز  اینقد استرس بهم دادن دکترا واسه همین اختلاف رشد

اوخی.دکتراکارشون استرس دادنه😃