2777
2789

سلام دوستان خوبم هر کس تجربه زیادی در قانون جذب داره بنظرتون برای نوشتن از چه تکنیکی استفاده کنم,  تنوع زیاده میخوام بدونم کدوم تکنیک زود بازده و معتبره؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکرگزاری هات رو بنویس

آرزوهات رو انگار که داریش

یا سناریونویسی)خودم استفاده نکردم)

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 

🔻✔️به هر چیزی تمرکز کنید جذب می شودهر فکر، هر اندیشه، هر چیز، هر موجود از ارتعاش درست شده است. بنابراین وقتی بر چیزی تمرکز می کنید، حتی برای لحظه ای کوتاه، ارتعاشات وجود شما، ارتعاشات آنچه را آرزویش را دارید منعکس می کند.هر چه بیشتر درباره آن چیز فکر کنید بیشتر مانند آن ارتعاش پیدا می کنید،هر چه بیشتر مانند آن ارتعاش کنید بیشتر آن چیز را به سوی خود جذب می کنید. آن تمایل به جذب تا زمانی ادامه پیدا می کند که ارتعاش دیگری نظر شما را جلب نکند. هیچ چیز در زندگی شما اتفاق نمی افتد مگر آن که آن را به فکر خود راه داده باشید

تجسم کن شب قبل از خواب و صبح ک بیدار شدی

صبح ک بیدار شدی اول ب خدا با لبخند و حال خوب سلام بده

در طول روز شکرگذاری بنویس و خواسته ایی ک داری بصورتی بنویس ک انگار بهش رسیدی و از خدا تشکر کن

سعی کن خونه و اتاقتم همیشه تمیز و مرتب باشه 

هیچوقت حسرت نخور حسودی نکن و غیبت اینا هم ممنوع

خواسته هایتان را "تجسم" کنید.

مشخص کنید که چه می خواهید و باور کنید که می توانید آن را بدست آورید. باور کنید که شایسته و سزاوار آن هستید و برایتان امکان پذیر است که آن را تصاحب کنید.

سپس هر روز برای چند دقیقه چشمان خود را ببندید و تجسم کنید آنچه می خواهید را بدست آورده اید.

احساس کنید آن را دارید و از این بابت سپاسگزاری کنید و از داشتن آن لذت ببرید.

بعد از این حالت خارج شوید و به زندگی عادی خود برگردید. بقیه را به کائنات واگذار کنید و یقین داشته باشید که جهانِ هستی خواسته های شما را برآورده خواهد ساخت..

من خودم از کتاب معجزه‌ شکرگزاری استفاده می کنم و روز ۴ م هس خیلی خوبه🤩

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 

افكار منفي يكي از بزرگترين موانع جهتِ

تسریع روند جذب خواسته هاست...

اين نوع افكار اگر غليظ باشند مقدار بسيار

کمي از آن براي آلوده كردن زندگي كافي است..

همچنان كه چند قطره سم،

براي مرگ و نيستي كفايت مي‌كند

مراقب افکار منفی تان باشید

✅هر چه گفتار مثبت تری داشته باشید، چیزهای مثبت بیشتری در مسیر زندگی تان قرار می گیرند. این یک قانون طبیعی یا یک قانون کیهانی است و یک قانون از خود در آورده نمی باشد. زمانی که گقتار مثبت را بیاموزید بسیاری از آنها به شما فواید خود را نشان می دهند.

از همین الان شروع کنید . هرگز، هرگز هیچ جمله ی منفی در مورد چیزی بیان نکنید. هر چه بکارید ، همان را برداشت می کنید. شما باید تمام واژه های اشتباه را در نظر بگیرید‌. قانون کارما دقیقا همین است‌. شما هر آنچه را به بیرون فرستاده باشید را دریافت خواهید کرد‌. در تمام زندگیتان واژه های مثبت و مفید را ارسال کنید. آن گاه متوجه خواهید شد که کردار و جملات مثبت تان با برکات بسیاری به خودتان باز خواهد گشت..!

قانون جذب چیز دیگه ای میگه:

تو باید حالت خوب باشه تا بتونی اتفاقهای خوب رو به سمتت جذب کنی.

گاهی باید تو اوج فشار بیخیال بشی، خودتو رها کنی، فارغ از تمام دغدغه ها!! 

تا بتونی خودتو واسه دقایقی؛ 

ساعتی مهمون کنی به شادی و خنده تا اتفاقات خوب رو جذب کنی.

یادت نره صرفا با شاد بودن هم اتفاقی نمیفته. باید در عین شاد بودن هم صبور باشی هم پرتلاش