2777
2789

خودم یکی از آشناهامون چند وقت پیش تو 38 سالگی ازدواج کرد، دختر خیلی خوبی بود، قبلا خاستگار خیلی زیاد داشت ولی بی دلیل رد می‌کرد،  میگفت خیلی پشیمون شده.

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست مامانم ۵۰ سالگی!

توی نی نی سایت هم کسی که ۲۵ سالش باشه رو میگن دیر ازدواج کرده 😁😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

خاهرشوهرم متولد۵۷ عید عروسی کرد

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

دختر همسایمون ۳۸ سالش بود  تازه با یه تک پسر  وضع مالی معمولی ولی قیافه خوب و ۲.۳ سال کوچیکتر از خودش 

ولی من ازدواجو۲۵سالگی دوس دارم 

تو رو خدا دعا کنید اونطور ک دلم میخواد ازدواج کنم   

کاربریم اسم خودم نیس اسم دختر خاله خوشگلمو گذاشتم  
دوست مامانم ۵۰ سالگی! توی نی نی سایت هم کسی که ۲۵ سالش باشه رو میگن دیر ازدواج کرده 😁😂

به نظرم 25 تا 30 مناسب هست. 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
خاهرشوهرم متولد۵۷ عید عروسی کرد

مبارکه 

دوستام همه تازه دارن ازدواج میکنن....واقعا آدم تازه بعد ۳۰ میفهمه دنیا چه خبره....ازدواج هرچه دیرتر بهتر

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....