lylyumm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 44 عنوان دعانویس برای چله بری مشهد میخام؟ 339 بازدید | 10 پست خانوما لطفا نیاین بگین خرافاته و اینحرفا،من خودم اصنننن اعتقاد نداشتم ولی شنیدم بعضیا نتیجه گرفتن از چله بری منم میخام امتحان کنم ضرر ک نداره،از لحاظ پزشکی سالمیم،نذر و نیازم زیاد کردم،گفتم اینم امتحان کنماگه تو مشهد کسی رو میشناسین معرفی کنین لطفا 1400/08/10 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10092 ینی چی همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
gollaleh34 عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 2015 چله بری با نخ ابریشم؟ 💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم
lylyumm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 44 چله بری چیه ؟میشه توضیح بدی عزیزم کسی که باردار نمیشه و مشکلی ندارن میگن مثلا شاید چله افتاده باشه بهش،تو نت سرچ کن چله بری قشنگ توصیح داده
114112mahsa عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 1300 عزیزم کسی که باردار نمیشه و مشکلی ندارن میگن مثلا شاید چله افتاده باشه بهش،تو نت سرچ کن چله بری قشنگ ... آخه خاله منم همینطوره .یعنی چله چیش افتاده
lylyumm مدیر استارتر عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 44 آخه خاله منم همینطوره .یعنی چله چیش افتاده مثلا اول ازدواجش رفته دیدن زائو چله اون افتاده روش،منم خودم تازه در موردش خوندم اطلاعات دقیق ندارم عزیزم
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3333 مثلا اول ازدواجش رفته دیدن زائو چله اون افتاده روش،منم خودم تازه در موردش خوندم اطلاعات دقیق ندارم ع ... سلام دوستم خوبی میدونم خیلی گذشته ولی میخاستم بپرسم شما چله بری انجام دادین نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن