2777
2789
عنوان

چیکارکنم بیخیال رفتارای شوهرم بشم و نسبت بهش سرد بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 25 پست
چرا موندی توی این زندگی و میخوای خودتو مجبور به یه زندگی بدون علاقه کنی

چون ما یه بحث لفظیم کنیم مامان بابام جوری توفکر میرن و مریض میشن که انگار داریم طلاق میگیریم

چون هیچ جا جایی ندارم و حامی

چون نه راه پس دارم نه پیش جز اینکه یا باباش بمیره یا من اما من بمیرم بچم بیکس میشه

تاپیک قبلمو بخون کامل میفهمی توی چه عذابیم

این کار نکن هرچی آویزونش باشی بیشتر ازت دور میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه باید حسرت یه روز بدون مشکلو به گور ببرم عذابم میده

اینکه یه سفر ساده رو تا ابد باهاش به چشم نمیبینم دیونم میکنه

اینکه باید تاابد هرشبانه روز اشک بریزم و مریض شدم و عین خیالش نیست اتیش میگیرم

اره خونوادش زمین کشاورزی دارن و در سال شاید فقط تابستونش اونم ۵۰ ۵۰ گیرنباشن و همه مرخصیاش و استراحت ...

منم نامزدم اینطوریه

ولی نمیتونم بگم نرو و انجام نده..اصلا نمیشه.

یه زندگی سالم سه تا راس داره ، صمیمیت ، عشق و عاطفه ، تعهد

این سه تا باعث شادکامی در زندگی میشن

در رابطه با کار توی زمین کشاورزی چرا شما نمیتونید کوتاه بیاید؟خودتونم برید اونجا همراهش باشید

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

منم نامزدم اینطوریه ولی نمیتونم بگم نرو و انجام نده..اصلا نمیشه. یه زندگی سالم سه تا راس داره ، صم ...

چجور کوتاه بیام وقتی حتی دوساعت بدون دغدغه باباش نمیذاره برا خودمون باشیم اگه اعتراض کنم ادم بده منم چون هرروز که ازینجور کارانیست چندماهی یبار یه مشکلی پیش میاد درصورتیکه که ماههاست من رنگ خوشو ندیدم 

پارسال باباش پیار کاشته بود باورت میشه روزی ۵بار الکی بخاطر دور زدناش میرفت سرزمینا و ماشینمونو نمیذاشت ما فقط ببینیمش

منم نامزدم اینطوریه ولی نمیتونم بگم نرو و انجام نده..اصلا نمیشه. یه زندگی سالم سه تا راس داره ، صم ...

چون باباش نمیذاره وقتی برای ما باشه میگه شوهرت همش براشماست درصورتیکه شوهرم شبا از کارمیرسه و حتی دوکلمه حرف ساده هم نمیزنیم

چون ما یه بحث لفظیم کنیم مامان بابام جوری توفکر میرن و مریض میشن که انگار داریم طلاق میگیریم چون هی ...

به فکر این نیستی که خودت حامی‌تر بشی برای خودت؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

این کار نکن هرچی آویزونش باشی بیشتر ازت دور میشه

عزیز دلم من خودم اخلاقم پر از ایراد آدم نمیتونه نسخه زندگیشو برا کسی تجویز کنه من همسرم آدم احساساتی به من مبکه چرا باید ازت محبت گدایی کنم من خودم بروز نمیدم احساساتم ولی واقعا دوسش دارم اما به نکته داره خودم راضیم ازش اویزونش نیستم بهش نمبچسبم با اینکه شاید وابسته هم باشم بهش ولی نشون نمیدم اجازه نمیدم هرکاری دلش خواست باهام بکنه بعد برم منت کشیشو کنم تا الانم دنبالم بوده امیدوارم ازاین به بعدم باشه سما هم اصلا بهش نچسب هی نگو چرا بهم محبت نمیکنی چرا دوستم نداری کم کم یه جوری بهش نشون بده که بهش سرد شدی به خودت برس بعد که اومد خونه بهش محل نزار به کارای خودت برس بزار بفهمه تو اویزونش نیستی یکم ترس از دست دادنتو داشته باشه بارش که ازش دور شدی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چجور کوتاه بیام وقتی حتی دوساعت بدون دغدغه باباش نمیذاره برا خودمون باشیم اگه اعتراض کنم ادم بده منم ...

شما خیلی اذیتی از این لحاظ پس.

بنظرتون راهی جز کوتاه امدن وجود داره؟چون شوهرتون نمیتونه قبول کنه که واسه پدرش کاری نکنه.

چرا نمی پذیری ؟و با شوهرتون همراه نمیشی ؟

حتما وقتی ببینه که ازش حمایت میکنی و همراهش هستی ، اونم به حرفای شما گوش میده

‌.

نامزد منم همینطوره.تازه یکماهه که ماشینش دست داداششه 

خودشم رفته یه شهر دیگه سرکاره حتی ماشین زیر پاش نیس

ولی واسه من مهم نیست ، بالاخره داداش بزرگشه و نیاز داره به ماشین.

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه