2777
2789
منم ۲۱ سالمه دفعه ی اولمه اگه خدا قسمت کنه میخوام‌باهمسرم برم همه رو دعا میکنم.همه رووووو.انشاالله ق ...

چادر عربی برو ۱۷ شهریور پاساژ افشار بورس چادره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
اره بازه قدم ب قدم اسپری میزنن و دستگاه هست حتما کارت واکسن و اسپری و ماسک داشته باشین زیارت ک نم ...

بدون کارت واکسن راه نمیدن ؟؟ 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون کارت واکسن راه نمیدن ؟؟ 

چرا راه میدن

من واسه خودشون گفتم که یوقتی خدایی نکرده علائمی چیزی داشتن رفتن درمونگاه کارت نشون بدن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
جنس کن کن خوبه براچادر؟؟؟من خودم چادریم ولی کن کن تا حالا نگرفتم‌میخوام ببینم خوبه؟

خوبه

من دارم ولی ندوختم هنوز

قیمتش یکم بالاتره

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
حتما دعات میکنم‌عزیزم یادم‌نمیره خیالت تخت.پانیک چیه؟ یه نوع بیماریع؟؟؟ انشاالله که زود خوب شی عزیزم ...

بیماری روحیه 

تف بهش 

داغونم کرده😭😭