2777
2789
عنوان

شوهرم واسه خواهرش لباس زیر خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 5341 بازدید | 43 پست

مادرش اینجورتربیتش کرده توام هیچ کاری نمیتونی بکنی متأسفانه چون فردا روزی پشتت میگن فلانی داره توتربیت کردن بچه مادخالت میکنه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
مادرش اینجورتربیتش کرده توام هیچ کاری نمیتونی بکنی متأسفانه چون فردا روزی پشتت میگن فلانی داره توترب ...

من اصلا با طرز تربیت اون کاری ندارم، فقط دارم میگم حق نداره لخت بیاد و... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربیم میگفت برادرشوهرم هروقت میره دبی واسه همه ۵تا جاریام و عروساش و دختراش ست لباس زیر میاره سایز ه ...

دایی منم همینجور بود قدیما 😅😅

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

تفکرت اشتباهه 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من اصلا با طرز تربیت اون کاری ندارم، فقط دارم میگم حق نداره لخت بیاد و... 

فکرکنم نمیشه کاری کرد چون بهشون برمیخوره حتی اگر حرف مادرست باشه وحق باماباشه من ادما روخوب شناختم

چند روز پیش یه پستی میخوندم 

توش عروسه گفته بود من میخواستم برم ارایشگاه کار کنم مادرشوهرم نزاشت الان خواهر شوهرم رفته ارایشگاه کار میکنه و خانوادش خبر ندارن من نگران عفت و حیای خانواده هستم میخام به مادرشوهرم اطلاع رسانی کنم 

خب کاملا مشخص بود عروسه چون خودش نتونسته بره عقده ای شده وگرنه حیا و عفت براش مهم نبوده 

الان حس میکنم شمام مشکلت همینه چون خانواده ی خودت همچین کاری برات نکردن دوس نداری خانواده خواهرشوهرتم همچین کاری کنه یعنی مشکلت حیا و عفت نیس 

وگرنه کاملا مشخص هست که خواهر برادری با هم راحت هستن و تربیتشون اینجوری بوده

چند روز پیش یه پستی میخوندم  توش عروسه گفته بود من میخواستم برم ارایشگاه کار کنم مادرشوهرم نزا ...

چرا قضاوت میکنین، من به شدت محبت دریافت کردم از سمت خانوادم، این چیزا اصلا به چشمم نمیاد، دردمم دقیقا حیاس، 

از اینکه همسرت واسه خواهرش لباس زیر خریده و تذکر دادی که به نظرم کاملا کارت درست بوده. والا بین خواهر و برادرم باید یه حریمی باشه.

اما اینکه خواهرشوهرت چطور میگرده واقعا حق دخالت نداری. به قول خودت مادر داره. شما فقط رو رفتار خودت میتونی کنترل داشته باشی و در این مورد با همسرت توافق کنی. ولی نمیتونی به دیگران دیکته کنی چجور رفتار کنن. مثلا میتونی با همسرت صحبت کنی و بگی من ازین رفتار خواهرت خوشم نمیاد. خواهشا هر وقت لخت اومد تو نگاه نکن یا جابجا بشو یا بلند شو زودتر بریم خونمون.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
چرا قضاوت میکنین، من به شدت محبت دریافت کردم از سمت خانوادم، این چیزا اصلا به چشمم نمیاد، دردمم دقیق ...

من کجای کامنتم گفتم شما محبت دریافت نکردید؟

حیا برای زمانی تعریف میشه که شما احساس کنید ممکنه خطایی پیش بیاد

یعنی شوهر شما با خواهرش تحریک بشه 

اگه حس میکنید ممکنه همچین اتفاقی بیوفته طلاق بگیرید چون ایشون بیمار جنسیه و در اینده به دخترتونم اسیب میزنه 

اگه هم که به شوهرتون اعتماد دارید پس مشکلتون حیا نیس  

وگرنه ما از خدا بالاتر نیستیم که 

اگه لازم بود خود خدا میگفت جلوی برادراتونم با چادر بشینید

تو خانواده ما این چیزا خیلی رعایت میشه ما جلوی برادرمون لباس باز نمی پوشیم

ما راحتیم و لباس باز هم میپوشیم و به حجاب و اینا هم کاری نداریم ولی دیگه برادرمون نمیاد برامون لباس زیر بخره .یه حریم های نانوشته هست که باید رعایت بشه 

عزیزم ب همسرت بگو وارد مسائل زنانه نشه درست نیست اما بدون حساسیت نشون دادن و دعوا بگو شما نمیپسندید و مثال بزن بگو دختر داشته باشید درسته پسرتون براش لباس بخره؟ بگو خواهرت سر این مسائل که باز برخورد میکنید بعدا ب مشکل برمیخوره

من مطمئنم شوهرم منظور نداره، ولی با فعل کار مشکل دارم

کلا چه لباس زیر چه لباس رو   به مادرش ربط داره  شوهرت باید میسپرد ب شما و میگفت چه کاویی برا خواهرش بگیرید و ازتو سوال میکرد  

توام برای اینکه شوهرت  دوزاریش بیوفته که تاابد دیگه تو مسافرت ب فکر لباس زیر خواهرش نباشه  باید از دستش میگرفتی میذاشتیش سرجاش. بعئ میگفتی اینا نه به من نه به تو ربط نداره  نیرفتی یک عروسکی پیراهنی. یا کیفی  برای خواهرشوهرت کادو میگرفتی