2777
2789
عنوان

شوهرم واسه خواهرش لباس زیر خرید

5341 بازدید | 43 پست

سلام، چند روز پیش سفر بودیم با هم یه دفعه دیدم شوهرم رفت یه بسته لباس زیر برداشت، گفتم واسه چی؟ گفت واسه خواهرم، خواهرشوهرم 11 سالشه، گفتم تو چیکار داری به این کارا بچه خودش مادر داره بعدشم لازم باشه خودم میخرم گفت مگه چی میشه مامانم جلوی من یه بار واسش خرید فهمیدم نداره، خلاصه چشم قره اومدم و گفتم خودم واسش برمیدارم تو مردی به این چیزا کاری نداشته باش، نخندید بهم و نگید دیوونه و... و قضاوت نکنید لطفا، خواهرش جلوش کلا بدون پیراهن میاد و لباس عوض میکنه منم عصبی میشم مادرشم انگار نه انگار ، رو این چیزا حساسم بچه که نیست امروز فردا سینه درمیاره و پریود میشه نباید اینطوری بیاد، به نظرتون من اشتباه میکنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا صبر کن ببین سینه در آورد میاد جلوش یا نه بعد بیا یه تصمیمی بگیریم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بله بنظر من شما اشتباه میکنی 

با لباس زیر خریدن همسرت برای خواهرش چه اتفاق ناگواری قراره بیوفته؟همسرتون تحریک میشن؟یا پرده شرم و حیا دریده میشه؟

توروخدا تموم کنید این کلیشه های جنسیتی رو که تو مردی تو فلانی تو بهمانی 

✨🤍...Be what you are

اون بچه است باید بزرگترها بهش یاد بدن که لباس عوض کردن جلو دیگران نباشه 

ولی برای هدیه مورد نداره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان همه ميريزن سرت و بهت ميگن مريض و فلان و بيسار !!! 

ولي حق داري اصلا اين چيزا مربوط ب برادر نيس 

حالا خيلي ب فكره ميتونه ب شما پيشنهاد بده شما براش بخري 

نه خودش !!! 

البته همسرتون بهش ب چشم بچه نگاه ميكنه و باهاش راحته

ولي حركت قشنگي نيس 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤