سلام، چند روز پیش سفر بودیم با هم یه دفعه دیدم شوهرم رفت یه بسته لباس زیر برداشت، گفتم واسه چی؟ گفت واسه خواهرم، خواهرشوهرم 11 سالشه، گفتم تو چیکار داری به این کارا بچه خودش مادر داره بعدشم لازم باشه خودم میخرم گفت مگه چی میشه مامانم جلوی من یه بار واسش خرید فهمیدم نداره، خلاصه چشم قره اومدم و گفتم خودم واسش برمیدارم تو مردی به این چیزا کاری نداشته باش، نخندید بهم و نگید دیوونه و... و قضاوت نکنید لطفا، خواهرش جلوش کلا بدون پیراهن میاد و لباس عوض میکنه منم عصبی میشم مادرشم انگار نه انگار ، رو این چیزا حساسم بچه که نیست امروز فردا سینه درمیاره و پریود میشه نباید اینطوری بیاد، به نظرتون من اشتباه میکنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا صبر کن ببین سینه در آورد میاد جلوش یا نه بعد بیا یه تصمیمی بگیریم
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست