2777
2789
عنوان

هفته ششم و دیده نشدن جنین

1831 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبین؟ 

امروز رفتم سونو واژینال فقط ساک بارداری و کیسه زرده رو دید دکتر و گفت هنوز جنین دیده نمیشه 

هفته ششم هستم ساک بارداری ۱۳ mm بود 

خیلی نگرانم نکنه حاملگی پوچ باشه؟😥

کسی بوده تو هفته ششم جنین رو ندیده باشن ولی بعد باشه؟

خیلی استرس دارم

😍منتظر اومدن فرشته ی زندگیمم😍

من بارداری دخترم ۶ هفته و ۳ روز ساک و زرده بود جنین نه؛ دکتر هم گفت پوچ نیست هفته دیگه بیا، ده روز بعد رفتم صدا قلبشم شنیدم

بارداری پوچ داشتم قبلش، زرده نداشت. ساک خالی خالی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو هفته دیگه برو

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

منم سر دخترم فقط ساک خالی بود نه جنین بود نه کیسه زرده موندم ۹ هفته رفتم هم جنین بودش هم صدای قلب قشنگش

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
من بارداری دخترم ۶ هفته و ۳ روز ساک و زرده بود جنین نه؛ دکتر هم گفت پوچ نیست هفته دیگه بیا، ده روز ب ...

جدی؟ ممنون خیلی امیدوار شدم عزیزم

وای امیدوارم همینطور باشه😥

آبجیه منم ۶هفته و۲ روز رف کیسه زرده بود فقط ضربانم نداش ۸هفته رفت خداروشکر نرمال بود همه چی

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
منم سر دخترم فقط ساک خالی بود نه جنین بود نه کیسه زرده موندم ۹ هفته رفتم هم جنین بودش هم صدای قلب قش ...

ای جانم😍 واسه منم دعا کن عزیزم

آبجیه منم ۶هفته و۲ روز رف کیسه زرده بود فقط ضربانم نداش ۸هفته رفت خداروشکر نرمال بود همه چی

خداروشکر ، واسه منم کاش همینطور باشه

جدی؟ ممنون خیلی امیدوار شدم عزیزم

خواهش میکنم❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اصلا زود تر از ۷ هفته نرو سونو من سر همین جوجم ۷ هفته و ۳ روز رفتم قلب داشت 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
ای جانم😍 واسه منم دعا کن عزیزم

انشالله که میری میبینیش صحیح وسالم دختر من الان کنارم خوابیده من اون موقع همش گریه میکردم میگفتم پوچه ولی نبود الان یه نی نی ۱۷روزه است

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
اصلا زود تر از ۷ هفته نرو سونو من سر همین جوجم ۷ هفته و ۳ روز رفتم قلب داشت 

عزیزم😍 انشالله بسلامتی بغل بگیریش. والا دکتر واسم نوشت