2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسته بندی د  منزلا اونایی که میگن رایگان میاریم و میبریم و برای کل کشور هست همشون کلاهبرداریه

سلام
بله من هم تا قبل از این از بعضی ها شنیده بودم ولی الان حدود 4ماه هس که خودم کار در منزل انجام میدم و تولیدی هس یعنی شرایط کار گفتم محصول رو دیدم بعد کار در خونه تحویل گرفتم و خدا رو شکر راضیم مبلغی هم دریافت نکردن شماهم میتونید بپرسید مطمئن هس 09356693737 همون اول من هم پرسیدم مبلغی باید پرداخت کنم گفتن نه واقعا هم پولی پرداخت نکردم و اجرت کارم رو هفتگی پرداخت میکنن هنوز هم آدم های خداشناس هستن

سلام بله من هم تا قبل از این از بعضی ها شنیده بودم ولی الان حدود 4ماه هس که خودم کار در منزل انجام ...

سلام

هنوزم کار در منزل رو دارین؟

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت