2777
2789

دروغه بعد میگن باید یه مبلغ بپردازید یا باید ترازو بخرید ازمون کلاهبردارهای آشغال

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسته بندی د  منزلا اونایی که میگن رایگان میاریم و میبریم و برای کل کشور هست همشون کلاهبرداریه

سلام
بله من هم تا قبل از این از بعضی ها شنیده بودم ولی الان حدود 4ماه هس که خودم کار در منزل انجام میدم و تولیدی هس یعنی شرایط کار گفتم محصول رو دیدم بعد کار در خونه تحویل گرفتم و خدا رو شکر راضیم مبلغی هم دریافت نکردن شماهم میتونید بپرسید مطمئن هس 09356693737 همون اول من هم پرسیدم مبلغی باید پرداخت کنم گفتن نه واقعا هم پولی پرداخت نکردم و اجرت کارم رو هفتگی پرداخت میکنن هنوز هم آدم های خداشناس هستن

سلام بله من هم تا قبل از این از بعضی ها شنیده بودم ولی الان حدود 4ماه هس که خودم کار در منزل انجام ...

سلام

هنوزم کار در منزل رو دارین؟

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت

سلام و عرض ادب

دوستان عزیز خواستم به شما اطلاع بدم که آگهی ها و پیام های تحت عنوان بسته بندی کالا در منزل تماما جعلی و کلاه برداری هست.بنده دو سه مرتبه پول واریز کردم واسشون و کلا بلاک کردن و هیچ پاسخی ندادند.حتی یه مورد بود (سایت دیوار)به اسم بسته بندی کلا در منزل و با نام( مریم ناصری) ،که حتی چندین استعلام و نماد و گواهی جعلی نشونم داد ولی کاملا کلاه برداری و حقه بازی بود.

متاسفانه این افراد بی شرافت و نانجیب زیاد شده اند.یاحق🌹صادقی از اهواز  

بسته بندی د منزلا اونایی که میگن رایگان میاریم و میبریم و برای کل کشور هست همشون کلاهبرداریه

سلام و عرض ادب

دوستان عزیز خواستم به شما اطلاع بدم که آگهی ها و پیام های تحت عنوان بسته بندی کالا در منزل تماما جعلی و کلاه برداری هست.بنده دو سه مرتبه پول واریز کردم واسشون و کلا بلاک کردن و هیچ پاسخی ندادند.حتی یه مورد بود (سایت دیوار)به اسم بسته بندی کلا در منزل و با نام( مریم ناصری) ،که حتی چندین استعلام و نماد و گواهی جعلی نشونم داد ولی کاملا کلاه برداری و حقه بازی بود.

متاسفانه این افراد بی شرافت و نانجیب زیاد شده اند.یاحق🌹صادقی از اهواز