2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر بهتون ماهيانه ميده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 58 پست
ب باز تو ٦٠٠ من ٢٥٠ 🤣 موندم كه قبول كنم يا بگم نميخواد همون كارت خودتو بده 

تازه شیشصد شده خواهر بعد من میرم مسافرتی جایی فقط خرج خوردو خوراکو بلیط یا اگه با ماشین بریم بنزینو میده .اونجا اگه یه لاک بخرم باید از کارت خودم بخرم کلا مرد دستو دل بازی نیست

تازه شیشصد شده خواهر بعد من میرم مسافرتی جایی فقط خرج خوردو خوراکو بلیط یا اگه با ماشین بریم بنزینو ...

من تازه اين ٢٥٠ رو تسويب كرده ، ولي فراره خرج شارژ و لباس و ارايشگاه خودم بدم . بنظرم دو روزه تموم مبشه 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم پول توجیبی گرفتن و تعیین مبلغ اشتباه محضه  با همسرتون صحبت کنید مثلا ۵۰۰ بزنه کارتتون با ...

والا مام دلمون همینجوری میخواد خونه بابامونم همینجوری بوده ولی گیر مرد خسیس نیوفتادی که بدونی همون ماهی پونصدو نگیری هیچی گیرت نمیاد هی دائم برای هرچیزی باید پیشش دست دراز کنی یا برای پونصد تمنی که زده به کارتت دونه دونه جواب پس بدی یا بگه به من چه ندارم دیگه میخواستی خرج نکنی با اینکه من اصلا وابدا ادم ولخرجی نیستم بسیار ملاحظه گرم موندم گیر این زنایی که هر ماه لباس میخرن میوفتاد میخواست چیکار کنه این بشر تازه من ارایشگاه تنها کاری که میکنم اصلاح ابرو چجوری میان دوتمن پول رنگ میدن

والا مام دلمون همینجوری میخواد خونه بابامونم همینجوری بوده ولی گیر مرد خسیس نیوفتادی که بدونی همون م ...

خوب چرا زیر بار میرید ؟ چندبار که باهاش بحث کنی تحقیرش کنی اعصابش رو خرد کنی کاری براش نکنی بیمحل کنی غذا نذاری جلوش مجبور میشه کوتاه بیاد 

من تازه اين ٢٥٠ رو تسويب كرده ، ولي فراره خرج شارژ و لباس و ارايشگاه خودم بدم . بنظرم دو روزه تموم م ...

من زیاد اهل ولخرجی و لباس مباس نیستم خدایی میگم ارایشگاهم فقط ابرو میگیرم پس انداز میکنم واسه سفری چیزی 

خوب چرا زیر بار میرید ؟ چندبار که باهاش بحث کنی تحقیرش کنی اعصابش رو خرد کنی کاری براش نکنی بیم ...

از کجا میدونی نکردم دیگه کشش اعصاب ندارم تو سال اول ازدواج همه این راهارو رفتم ادم خسیس درست بشو نیست والا من اگه میدیدم زنم متل خودم انقدر ملاحظه گره زندگیمو میدادم دستش اما اون همون چس تمن دارایشم مخفی میکنه

والا مام دلمون همینجوری میخواد خونه بابامونم همینجوری بوده ولی گیر مرد خسیس نیوفتادی که بدونی همون م ...

کاملا درکت میکنم.

شوهر منم ماهی ۴۰ درآمدشه. هیچی برا زندگی نمی خره. واقعا مستاصلم کرده مردک گداصفت.

اونوقت دردناکش اینه که میگه تو ولخرجی!!!!!!

بگو آخه غیر خرج خوردن و لباس بچه ها چه خرجی داریم ما؟؟؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
کاملا درکت میکنم. شوهر منم ماهی ۴۰ درآمدشه. هیچی برا زندگی نمی خره. واقعا مستاصلم کرده مردک گداصفت. ...

باز خوبه عرضه پول دراوردن داره من چی بگم شوهرم پخمم هست حالا ایشالا قرار بعد کلی دوا درمون ای وی اف بچه بده خدا.امیدوارم روزیشونم باخودشون بیارن والا که این مرد هیچه.هرچی میگم بچه خرج داره بچه اینو میخواد اون کارو باید براش بکنیم میگه مگه ما بچه نبودیم مگه ما بزرگ نشدیم مگه کسی برای ما لباس انچنانی خرید کلاس انچنانی فرستاد تفریح انچنانی برد از الان نمیخوام بهش فکر کنم ولی حالم خرابه

باز خوبه عرضه پول دراوردن داره من چی بگم شوهرم پخمم هست حالا ایشالا قرار بعد کلی دوا درمون ای وی اف ...

وای !

چه سخته.

خدا کنه که به حق حضرت زهرا دامنت هر چه زودتر سبز شه.

شوهرت طرز فکرش عوض شه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!