2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر بهتون ماهيانه ميده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم میرم سرجیبش داشت میگیرم نداشتم نمیگیرم صاحبکارم که نیس شریکیم باهم😂بعضی وقتهاهم مخفی کاری میکنه خودمم حقیقت رودرمیارم 😎

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ماهی 15 کار میکنه 10میدم طلا بقیش خرج خونه

کارت خوبه. چون۱۰ رو بذاری بانک سودی نداره،،اما خب هرماهم نه، حداقل با. ۵تومنشه یه تیکه طلا بگیر گاهی باقی رو پس انداز کنین برا رو. مبادا یا دوراز جون مشکلی باشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
حقوقش چقده؟ 

۷تومن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بستگی داره چقد درمیاره شوهر من هفت درمیاره میگه قسط دارم البته خسیسه شوهرم ۶۰۰که همونم سعی در پس اندازش دارم اخه بی پول بشم نمیتونم روش حساب کنم یا اگر بگیرم از ماهیانه بعدی کم میکه😐.اینم شانس مایه دیگه خواهر

بستگی داره چقد درمیاره شوهر من هفت درمیاره میگه قسط دارم البته خسیسه شوهرم ۶۰۰که همونم سعی در پس اند ...

ب

باز تو ٦٠٠ من ٢٥٠ 🤣 موندم كه قبول كنم يا بگم نميخواد همون كارت خودتو بده 

بنظرم پول توجیبی گرفتن و تعیین مبلغ اشتباه محضه 

با همسرتون صحبت کنید مثلا ۵۰۰ بزنه کارتتون باز تموم شد شارژتون کنه و خط کشی برای هزینه ها نداشته باشید یعنی هزینه خودتون رو از هزینه منزل تفکیک نکنید 

بنظرم پول توجیبی گرفتن و تعیین مبلغ اشتباه محضه  با همسرتون صحبت کنید مثلا ۵۰۰ بزنه کارتتون با ...

ما همین طوریم به خصوص الان که بچه داریم هر موقع کم بیارم زنگ میزنم برام بزنه تو کارتم البته یه کم خسیسه ها ولی داشته باشه سعی میکنه بده 

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔

من حقوق بگیرم - پولمو خرج خونه میکنم و قسط ها رو پرداخت میکنم  پول جیبی هم بهم نمیده خیلی دوست دارم یه مبلغی باشه فقط مال خوئم باشه ولی خوب هزینه ها بالاست نمیرسه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................