2821
2789
عنوان

یک مامان آذر ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الحمدلله عزیزم یه آنفولانزا گرفتم ده روزه دکتر از روزگارم درآورده بیچاره نی نی گوشه دلم، اصلا ازش ...

عزیزم ان شاءالله که جاش خوبه فندوق ،خیلی به خودت برس ،سختته هم شاغلی هم یه کوچولو دیگه داری هم یه کوچولو تو دلت 😍ولی خدا کمکت میکنه منم انفولانزا گرفتم خداروشکر بهترم ،

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

عزیزم خیلی خیلی خوشحالش شدم و به وجود زنانی قوی مثل تو افتخار میکنم ،بنظر من سختتر و قویتر از مادر نیست ،دوست منم بارداری خارج رحمی شد و اومدم که بابتش سرچ کنم تاپیکهات رو خوندمذاشک ریختم از این همه درد و رنجی که کشیدی، اشک شوق اومد تو چشام از اینکه مادر شدی ،تن بچه هات سالم باشن و نی نی دومت رو هم بسلامت بدنیا بیاری ،منتظرم اینجا باز تاپیک بزنی عمرت طولانی تنت سالم لبات خندون و دلت شاد🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️

عزیزم خیلی خیلی خوشحالش شدم و به وجود زنانی قوی مثل تو افتخار میکنم ،بنظر من سختتر و قویتر از مادر ن ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

ممنون که خوندی

الحمدلله تموم اون مصیبتها گذشت امیدوارم برای دوستت هم بهترینها رقم‌بخوره و به زودی یه نی نی گردالی خدا توی کنج دلش بزاره که همه غصه هاشو رو بشوره و ببره🙏❤️❤️❤️❤️

سلام به روی ماهت عزیزم  ممنون که خوندی الحمدلله تموم اون مصیبتها گذشت امیدوارم برای دوستت هم ...

ممنونم عزیزم ،الهی آمین ،ان شالله شاهد اون روزها هم باشیم ،شاهد روزهای خوب بی درد بدون استرس...🥺❤️