2777
2789

قبلا خوراک پوشاک مسکن مگه نبود وظیفه مرد خوب الان طبق نیاز های ججامعه و انسان گوشی هم جزو هموناست و فراهم کردنش نباید هدیه تولد باشه باید تو روز عادی بخره بده 

به نظرم این چیزهارو درست فرهنگ سازی کنید 

موافقین یا نه؟

نه مخالفم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه😐

من رو که هیچی جز کتاب خوشحال نمیکنه.ولی هدیه بستگی به جیب طرف داره و هیچ قاعده خاصی براش وجود نداره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وقتی یکی دارم اما بالاترینو میخـوام دیگه بعنوان کادو تولد خوبخ ب نظرم

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

خب لابد وسعشون ب گوشی میرسه ک خوشحال میشن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

اره. ولی. خب. وقتی هزینه. کرده چیزی. رو خریده. که. منو. خوشحال. کنه.  یعنی. براش مهم. بودم. بفکرم. بود. هر چه از دوست رسد. نبکوست

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن‌است     مثل شهری که به روی گسل. زلزله هاست   (دوستای عزیز ما دو نفریم تاپیک متناقض دیدین گیج نشین با تشکر)🌹🌹🌹