2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضیاشون سفیدکنندهذهستن و میگن مضرن که

همشون   ضرر دارن    

بهترین گزینه نخ دندونه  

و   مواد طبیعی

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
من دهانشویه دارم حاوی فلوراید بنظرت بده؟فلوراید یعنی خرابتر میکنه

فلوراید  یه نوع سمه 

کاری برای    دندون انجام نمیده    توی نت تحقیق کنید

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند
نخ اصلانمیتونم حالم بدمیشه😵

دهانشویه بدون فلوراید یا    خمیر دندونشو بگیر    

یا خمیر دندون     سنسو داین   بدون فلوراید    عالیه

همشون   ضرر دارن     بهترین گزینه نخ دندونه   و   مواد طبیعی

پس چرا اصلا فلوراید دارن؟؟؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
پس چرا اصلا فلوراید دارن؟؟؟

دنبال چراها   نباش   از این چراها     زیاده    

چرا    تلویزیون    اینهمه   درباره بدبختی    صحبت میکنه 

فلوراید واسه   خاموش کردن   غده صنوبری    یا چاکرای ششم   ازش  استفاده میکنن 

عزیزم سنسوداین کدوم مدلش بدون فلورایدهس؟

آقا هستم سو تفاهم نشه

من    اصلا از خمیر دندان استفاده نمیکنم 

بعضی وقتها   مسواک   خالی میزنم

دنبال چراها   نباش   از این چراها     زیاده        چرا &nbs ...

میشه بیشتر توضیح بدید چه ربطی به چاکرای ششم داره؟؟

اتفاقا دیروز داشتم تو یه شبکه می‌دیدم می‌گفت بعد مسواک زدن تا نیم ساعت دندون با آب نشورید تا فلوراید خوب اثر کنه

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
میشه بیشتر توضیح بدید چه ربطی به چاکرای ششم داره؟؟ اتفاقا دیروز داشتم تو یه شبکه می‌دیدم می‌گفت بعد ...

فلوراید    یه نوع سمه ضعیفه   که از  همون بچگی   از طریق  آب  به خوردمون میدن   و تاثیر زیادی   روی   انسداد غده صنوبری داری     تو نا میتونی جستجو کنی

از اینا زیاد داریم

نمک  ید دار و...

فلوراید    یه نوع سمه ضعیفه   که از  همون بچگی   از طریق  آب  به ...

ممنون از راهنماییتون 🌹