2777
2789
عنوان

خواهرای گلم پسرم خیلی تب کرده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 63 پست
ممنون عزیزم خداهمیشه وهمه جادرکنارتون باشه

همچنین عزیزم 🙏♥️

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
عزیزم وقتی شما اعتقاد ندارید لطفاً به اعتقاد دیگران توهین نکنید گل من... پارسال پسرم خیلی شدید تر از ...

اگر اعتقاد داري بدون يه سي سي دارو

و دكتر امتحان كن

شما كه دارو دادي عزيزم

پس خودتم اعتقاد نداري بدون دارو كاري كنه

زندگي، عشق و ديگر هيچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علم تکنولوژی هرچی هست برگرفته ازقران کریم مگه نمیدونی قران شفای کامل برای تمام بیماریهاست البته اگه ...

كاش ميشد با عقايدتون خوب بشيد

نريد دكتر و دارو نخوريد ببنيم

چندتاتون تا رو زمين باقي ميمونيد 

جولان بديد

زندگي، عشق و ديگر هيچ
دارو رو اول  داده‌ ،مگه نخوندی میگه شربت دادم ، کنارش دعا هم‌میکنه چون شفا دست خداست و تا اون ...

حرف شما متين

اما من قدرت درمان تو دارو هست مسلما خدا اون قدرت رو داده

و اگر شما دعا بخوني يا نخوني هيچ فرقي توي دوز بروفن نداره

اينا خرافات هستش

زندگي، عشق و ديگر هيچ
حرف شما متين اما من قدرت درمان تو دارو هست مسلما خدا اون قدرت رو داده و اگر شما دعا بخوني يا نخوني ...

خرافات ذهنیت شماست بی اذن خدابرگی ازدرخت نمیوفته خودش گفته اگه تمام دنیاجمع بشندوبخواندبه یک نفرنفع برساننداگه من نخام نمیشه واگه تمام دنیاجمع بشه بخواندبه یکی ضرربرسانندمن نخام نمیتوننددکترودارواسبابه اصلکارخودشه بخادشفابده بایک داروی خیلی ساده میده بخادشفانده بابهترین وگرانقیمترین هم نمیده  ایات قران کمی تدبرمیخادکه متاسفانه شماندارین امیدوارم خداهداییتون کنه 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
خرافات ذهنیت شماست بی اذن خدابرگی ازدرخت نمیوفته خودش گفته اگه تمام دنیاجمع بشندوبخواندبه یک نفرنفع ...

پس بدون دارو هم شفا ميده

ته دلتون به حرفتون ايمان نداريد

وگرنه دارو نميخورديد

فقط دعا ميكرديد هم راحت تر بود هم كم هزينه

وقتي اعتقاد داري كه حرف و عملت يكي باشه

دارو همون كاري رو ميكنه براي ما كه دعا نميكنيم

كه بايد بكنه

ولي دعاي شما كار دارو رو به تنهايي نميتونه انجام بده

فقط به حرفام فكر كن

زندگي، عشق و ديگر هيچ

هيچ وقت با دعا و اعتقاد نميتونيد كاري رو پيش ببريد

علم و دين هيچ وقت تو يه كاسه نيستن

كجاي علم و دارو تو قران اومده

كي گفته

ما كه جز جنگ

و بهشت

جهنم

و قوانين فقهي نتونستيم علمي از دين استخراج كنيم

زندگي، عشق و ديگر هيچ
علم تکنولوژی هرچی هست برگرفته ازقران کریم مگه نمیدونی قران شفای کامل برای تمام بیماریهاست البته اگه ...

اخي خودت هم ميدوني

همه ي اينا قصه است

كه مبلغان دين با پول ساختن

برو نت تا بفهمي همين اراجيف رو صد برابر زيباتر

در يهوديت بيشتر هست

اين ترفند و يهيوديان باب كردن

الان خيلي قديمي شده

تازه مسلمان ها ياد گرفتن

هيچي بهتر از مطالعه دين و مطالعه حرفاي مخالفانش نيست

چرا دين خيلي تاكيد داره حرف غير ديني رو نشنويد

چون ميدونه هيچ پايه و استدلال محكمي نداره

از خودش دفاع كنه

بهترين كار

انكار و فرار از حقيقت هستش

و تهمت شرك و كافر و حكم اعدام

زندگي، عشق و ديگر هيچ
پس بدون دارو هم شفا ميده ته دلتون به حرفتون ايمان نداريد وگرنه دارو نميخورديد فقط دعا ميكرديد هم ...

انگارهنوزمتوجه اون پستم نشدی میگم هیچی بی اذن خدانمیشه دارودکترهمه وسیله اندانسان وقتی مریض میشه اول بایددعاکنه بعدبره سراغ دکترداروچون خداست که اوناروبهونه میکنه وادموشفامیده نه خوده داروخوبه چندتامثال براتون زدم که چه بیماریهایی بدون داروباایات قران ودعاشفای کامل یافتندچون خودخداگفته قران شفاست منکه نگفتم کسی دارونخوره من جواب شمارودادم که اول دعابعدسراغ اسباب بریم چون تاخدانخادهیچ دارویی اثرنخاهدکردهمه ی اینااسبابندبعضی وقتاهمین اسباب هم هیچ اثری نداره وفقط وفقط دعابوده طرفونجات داده بهتره شمابیشترفکرکنیداندکی تدبر

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
انگارهنوزمتوجه اون پستم نشدی میگم هیچی بی اذن خدانمیشه دارودکترهمه وسیله اندانسان وقتی مریض میشه اول ...

صدتا ادم مثل شما داشته باشن مبلغان دين

هميشه كاسه ي دزدي و خون خواريشون براه هست

زندگي، عشق و ديگر هيچ
اخي خودت هم ميدوني همه ي اينا قصه است كه مبلغان دين با پول ساختن برو نت تا بفهمي همين اراجيف رو ص ...

فقط ازخدامیخام نوروایمان واقعی قرانودرقلب شمابگنجانه تابفهمین درموردچه کتاب وگنجینه ی گرانبهایی حرف میرنیم 

انگارهنوزمتوجه اون پستم نشدی میگم هیچی بی اذن خدانمیشه دارودکترهمه وسیله اندانسان وقتی مریض میشه اول ...

كاش ميدونستم چندتا كتاب در زمينه هايي كه بهش مخالف عقايتون هستن خوندين

شما دوست داريد به چيزي اعتقاد داشته باشيد

كه در كودكي در ذهن شما كردن

به يقين خودتون با عقل و يقين به اون نتيجه نرسيديد

انگار يه طالباني

يا داغشي بخواد از دين دفاع كنه

و من نوعي بخوام مقابله كنم

من واقعا كم ميارم در ارتباط با حرفاي واهي و خيالي

من از عقل و منطق ميگم

شما از خيال و وهم

زندگي، عشق و ديگر هيچ
فقط ازخدامیخام نوروایمان واقعی قرانودرقلب شمابگنجانه تابفهمین درموردچه کتاب وگنجینه ی گرانبهایی حرف ...

كاش اون نوري كه به قلبم قراره بتابه راحت بميرانم

و باعث عقب ماندن مردمانم بشم

هيچ وقت به سمت من نيايد

چون جز سياهي نيست

نور با انسانيت مياد

نه قرباني كردن افراد براي عقايد

زندگي، عشق و ديگر هيچ
صدتا ادم مثل شما داشته باشن مبلغان دين هميشه كاسه ي دزدي و خون خواريشون براه هست

چی بگم بهتون بحث کردن باشمااصلافایده ای نداره این بحث تمام شدورفت فقط یه چیزی یک روزاگه خدای ناکرده سخت مریض شدی به خدابگوخدایاتونیستی که شفامیدی این دارویی که من میخورم منوخوب میکنه نه توداروقدرتش ازتوبیشترهمیناروبگوبعدببین حرفهای من همون موقع بهت ثابت میشه اگه جرعتشوداری حتماایناروبگی اونوقته همه چیزبهت ثابت میشه 

كاش اون نوري كه به قلبم قراره بتابه راحت بميرانم و باعث عقب ماندن مردمانم بشم هيچ وقت به سمت من ني ...

دوست ندارم باکسی که قرانوقبول نداره بحث کنم این بحث تمام شدورفت استغفرالله