بابام کورتون میخوره با دوز بالا برای سندرم نفروتیک کلیه. چن روزیه علایم کرونا داره سردرد و سرفه و استفراغ و اسهال هر کاری میکنم نمیاد دکتر بریم خسته شدم چیکار کننم بنظرتون؟ ؟؟اگر خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته دیوانه میشم
یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشالله خدا پدر گلت رو برات حفظ کنه.امضات چقدر بهم انرژی داد
ممنونم عزیزم
یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته
انشاالله که کرونا نباشه و هر چه زودتر حالش خوب بشه سعی کن راضیش کنی بیاد دکتر هنوز واک ...
خیر بخاطر دوز بالای کورتون واکسن نمیزنن بهشون
نگران نباش جاری من ام اس داره کورتون هم مصرف میکنه کرونا هم گرفت ولی سبک رد کرد انشاالله پدرتم نباشه ...
ممنونم عزیزم از روحیه دادنت❤️