2777
2789
عنوان

همش فک میکنم که...

115 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من گاها یعنی میشه گفت اخیرا دو یه بار در روز دچار حالتی میشم که نمیدونم تو عالم واقعی هستم یا خیالی دلیلش چی میتونه باشه؟(فط چند ثانیه) 

یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشیش یا شیشه🤔🤔😐😐😐😂😂😂😂😂

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

اسکیزوفرنی؟

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
سردرد وسرگیجه هم داری؟

نه چطور؟ 

یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته
دلیلش شرایط داغونه زمانست اینقدر داغونه من گاها فکر میکنم خواب دارم میبینم و امیدوارم زودتر بیدار ب ...

دقیقا منم حس میکنم انگار خوابه. 

فک میکنم چرا دنیا اینجوریه و... 

اسکیزوفرنی؟

خیر

دقیقا منم حس میکنم انگار خوابه.  فک میکنم چرا دنیا اینجوریه و...

هروقت زیاد فکر میکنی اینجوری میشی نه

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
هروقت زیاد فکر میکنی اینجوری میشی نه

بله دقیقا