2777
2789

سلام،من خانمی هستم ۲۳ساله وانصرافی رشته حقوقم،در واقع انصراف دادم که برای یه رشته دیگه توی یه دانشگاه معتبر دیگه  تحصیل کنم،یک سال وخورده ای هست ازدواج کردم وهمسرم وقتی امد خواستگاریم سربازی نرفته بودودیپلم بود اما قول داد سربازی بره وادامه تحصیل بده،ومنم چون ملاک های مهم تری را برای ازدواج داشتم وملاک هام را توی اون میدیدم ازدواج کردیم،خیلی سریع بعد از عقد دفترچه اعزامشو فرستاد ووبه مدت یک ماه ازهم جداشدیم ورفت اموزشی سربازی،ما قبل از عقد خانه رهن کرده بودیم وبا پول وام ازدواج ومقداری که خودمون روش گذاشته بودیم ماشین خریده بودیم وبعد از برگشت همسرم خانه انتظار مارا میکشید،یه خونه تقریبا نقلی اما دل باز وبا صفا ونور گیر،تصمیم گرفتیم حسابی خانه را تمیز کنیم از شستن پرده ها بگیر وکابینت وکمد تا نرسیدن بودجمون برای رنگ امیزی ودست به کار شدن دوتامون ،از انجایی که خونه نقلی بود یک هفته ای شبی یکی دوساعت تا کامل شدن رنگامیزی خانه طول کشید،رنگامیز اقای همسر بود ومنم ناظر.روزای خوب وبد پشت سر هم گذشت،اینقدر برای خانه زحمت کشیدیم که به هم میگفتیم تا پنج،شش سال بشینیم که بعد از ان مستقیم بریم خانه واز خدا میخواستیم تا خانه نگرفتیم ار جامون بلند نشیم،اما ظاهرا اینجوری نبود،شش ماه بعد متوجه همسایه معتادی شدیم که سرو صداهاش خواب وبیداری نزاشته بود.تصمیم گرفتیم دنبال خانه بگردیم اما انگارخدا خیلی زود تر صدای دلمون را شنیده بودوبا پیشنهاد مادرم تصمیم گرفتیم هرچه پول داریم بزاریم وخانه بخریم  از پرسه سختش نگم براتون اما،چه شبایی که بیدار می موندم ودعا میکردم ماشین فروش بره چک مردم پاس کنیم،خانه رهن بره پول مردم بدیم اما خدا هوانونو داشت وبالاخره صاحب خانه شدیم

سربازی همسرم خیلی سخت بود گاهی شب ها تنها میخوابیدم،گاهی دوستام میامدن پیشم واز همه بیش تر ندیدن همسرم ودیدن خستگی هاش اما هردو پاش وایسادیم،وحالا چهار ماه دیگه مونده تاتموم شدن خدمت همسرم،اون برای قدم دوم قولش نقشه میکشه یعنی دانشگاه ومن دارم خودمو برای کنکور اماده میکنم،هر دو گاهی خیلی خسته ایم اما نمی زاریم این خستگی به روحمون سرایت کنه،ما امیدمون به خدا وبه روزهایی شیرین بعد از تلاش هامون هست.

همسرت شغل داره

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشم اومد آفرین

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

من بیست وشش سالمه واهل رامسرم ولی چالوس میمونم خودم چندسال پیش با پسر داییم نامزد کردیم بهه زووور عاشقانه دوست داشتیم همو ولی ایشون پزشکی اکراین قبول شد وخانوادش به زور فرستادنش اون که رفت مامان وداییم دعواشون شد ودعوابزرگ وبزرگ ترشد وکارکشیدبه ما ومجبورمون کردن ازهم طلاق بگیریم

غیابی طلاقم نداد برگشت وتاجون داشت بغلم کردم وگریه واشک وآه ورفتتتتتتت 

یه چندوقتیه از خانوادم جدام چون نمی خوام ریختشونو ببینم و تنهابامادربزرگم چالوس زندگی میکنم

دارم سعی میکنم شوهرکنم تااونم اونجا بتونه ازدواج کنه چون قسم خورده تا من نرم زن نگیره

البته روانشناسی خوندم دانشگاه رشت والان بیکارم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔تلخی زندگیه من نفس گیره رفیق

خدایابابت تمام داده هاونداده هات شکر🌼
همسرت شغل داره

اره،کارگاه تعمیرات مبل داره،برای همین صبح تا ظهر کارگاه هست،ظهر تا ساعت شش مغرب پادگاه و۶تا۹ یا۱۰شب بازم کارگاه،توی این تایم من معمولا گرفتار درس خوندن میشم از این جهت برام خوبه

داستان زندگی من 

من ۲۵سالمه مجردم و بچه ی آخرم 

رویاهای زیادی دارم و برای رسیدن بهشون زیاد تلاش نکردم ولی خدا خودش بعد از مدتی منو توی مسیر رسیدن به رویاهام هدایت میکنه و الان از زندگیم راضیم و امیدوارم بازم کمکم کنه که به بهترین شکل ممکن به آرزوهام برسم و راهشو برام هموار کنه

من هم دغدغه ی پول دارم هم تحصیل

در حال حاضر هم دانشجوی روانشناسی هستم و هم مشغول پرستاری سالمند هستم و از هر دو انتخابم راضیم

امیدوارم به زودی فوق و دکتری روانشناسی بگیرم و بتونم خدمتگزار باشم بزرگترین آرزوم اینه که یه ازدواج موفق داشته باشم و هر چقد دلم خواست بچه بیارم بچه خیلی دوس دارم  

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.