2777
2789
عنوان

افتضاح گند زدم امشب

246 بازدید | 7 پست

تاپیکایه قبلی من رو بخونین تا بدونین تو چه شرایطی هستم

یک خونواده به شدت دیکتاتور و مشکوک و مبتلا به بیماری پارانویید ( بیماری شکاکی و بدبینی شدید ) دارم ، استقلالم رو از من گرفتن و من رو به خاک سیاه نشنوندن ، افسردگی شدید و بیماری قلبی به خاطرشون گرفتم ، امشب دوستام دیدن حالم خیلی بده گفتن بیا حالت عوض شه یه بادی به کلت بخوره بریم کوه ، 

منم قبول کردم و به خونوادم گفتم امشب شیفتم 

به بهونه شیفت داشتم میرفتم کوه

رفیقام از خونواده هایه با اصل و نسبی هستن

به خاطر من چن میلیون خرج افتادن

کلی برنامه هاشون رو عقب انداختن و کلی دردسر قبول کردن تا فقط حال دلم خوب شه

وقتی تویه جاده بودیم ، مامانم ب من تماس گرفت و کلی فحش و تهدید و سروصدا ، چون به محل کارم تماس گرفته بودن و فهمیده بودن ک من امشب شیفت ندارم

منم ناچارا بهشون گفتم که اشتباهی فک میکردم امشب شیفتم و الان دارم بر میگردم خونه

وسط جاده خارج شهر نزدیک کوه ، با این همه شرمندگی هایی ک جلو رفیقام شدم ، من رو برگردوندن خونه و الان فقط دارم گریه میکنم از شانس بد و تحقیری ک شدم

شما براتون همچین شرایط مشابهی پیش اومده بود؟ 

اگ جایه من بودین چیکار میکردین بهتر شه شرایطتون

من اره سر بیرون رفتن ی دفعه بابام اوند دم کافه ای ک با دوستام بودم نرسیده بلندم کرد بریم خونه کلا بسوز و بسازیه

خدای من مرسی ک بهم هرروز یاداوری میکنی به مو میرسه ولی پاره نمیشه😍وزن اولیه ۷۸ در تاریخ ۸ ابان 💛ثبت کارهای روزانمممم تامام❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اشتباه کردی ک برگشتی

گوشیتو خاموش میکردی و لذت میبردی

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
خیلی اشتباه کردی ک برگشتی گوشیتو خاموش میکردی و لذت میبردی

گوشیمو ک خاموش میکردم ، باید  فرداش فامیلامون جسدم رو از سردخونه تحویل میگرفتن ، عزیزم تو تویه این شرایط بودی ک بری با دوستات بیرون ولی قبلش کلی استرس داشته باشی ؟ چیجوری مدیریت کردی ؟ 

گوشیمو ک خاموش میکردم ، باید  فرداش فامیلامون جسدم رو از سردخونه تحویل میگرفتن ، عزیزم تو تویه ...

ن بابا اینجورام نیست.

بنظرم تو خیلییییی بهشون بها میدی

شاغلم هستی درسته؟قطعا به سن قانونی و عقلی رسیدی

برای من پیش نیومده ولی واقعا اگه پیش میومد اصلا به حرفشون گوش نمیکردم

اگرم خیلی اذیتم میکردن واقعا ازشون جدا میشدم

تحمل چنین زندگی ای ک نتونم برا خودم تصمیم بگیرمو ندارم واقعا

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"