2777
2789

سوالم اینه واسه توی خونه صندل سفارش دادین یا همون کفش گرفتین؟؟؟؟به ما گفتن کفش بپوشه بهتره اما اخه خیلی سخته توی خونه با یه کفش سنگین بسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دو، تو خونه صندل بیرونم کفشی که کفیش رو سفارش دادیم، صندلش خیلی سنگین نیست

کارشناس اونجا گفت با صندل به جایی نمیرسین بهتره تو خونه هم کفش بپوشه

سخته تو خونه .بچه است نمیشه فشار اورد منم فقط برای کفشش گرفتم .حالا به یک سنی برسن هم عاقل تر میشن ه ...

پسر من ده سالشه همکاری داره ولی خب واقعا حس کردم سختشه اصلا رد کفش رو پاش افتاده بود یه کمم بنفش شده لبه پاش

کارشناس اونجا گفت با صندل به جایی نمیرسین بهتره تو خونه هم کفش بپوشه

نمیدونم منظور شنا از صندل چیه، صندل دختر من  کفی طبی داره  ، اول پاش رو اسکن کردن از روی اون صندل ساختن و یک کفی برای کفشش، مجموعا یک میلیون هزینش شد، باید هر دو استفاده بشه دخترم از پارسال تا حالا خیلی پاش بهتره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
پسر من ده سالشه همکاری داره ولی خب واقعا حس کردم سختشه اصلا رد کفش رو پاش افتاده بود یه کمم بنفش شده ...

پسر منم نزدیک ۱۲ سالشه ولی تو خونه سختشه .چند سال دیگه خودش متوجه میشه .بازم بچه ان 

پسر من ده سالشه همکاری داره ولی خب واقعا حس کردم سختشه اصلا رد کفش رو پاش افتاده بود یه کمم بنفش شده ...

ننباید اینطوری بشه ببرید براتون درستش کنن، بچه اذیت میشه کفش و صندل دختر من کاملا راحته

نمیدونم منظور شنا از صندل چیه، صندل دختر من  کفی طبی داره  ، اول پاش رو اسکن کردن از ...

بله صندل همینه که شما میگین قیمتش ۴۷۰ بود ولی کارشناس اونجا گفت چون پشتش بازه پا رو خوب نگه نمیداره بهتره تو خونه کفش بپوشه که کفی رو داخلش گذاشتین واسه بیرون هم بازم کفش جدا 

دیگه والا ما خودمون نمیدونستیم چی به چیه خودشون ساختن 

منم اولش دادم میساختن،، بعد یه روز اتفاقی یه مغازه دیدم که کارش همین بود دیگه یه کفی ژله ای گرفتم به دکتر گفتم گفت هر کاری بکنی کف  پا با کف زمین فاصله داشته باشه خوبه 

بله صندل همینه که شما میگین قیمتش ۴۷۰ بود ولی کارشناس اونجا گفت چون پشتش بازه پا رو خوب نگه نمیداره ...

اینطوری بچه اذیت میشه، من این یک سال که تو خونه صندل پوشیده و بیرون کفش واقعا نتیجه گرفتم