2777
2789
عنوان

بچم کرونا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3763 بازدید | 27 پست

نگران نباش عزیزم .مرتب بهش استامینوفن یا شربت پروفن بده .پاشویش کن ،اگه تبش خیلی بالاست رو شکم و گردنش هم پارچه نمدار بزار . یه جوراب خیلی نازک براش بپوش ویه حلقه پیاز قرمز رو بزار قسمت پاشنه پاش وجورابو بکش روش .تب وسرفشو تا حد زیادی خوب میکنه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه تبش سخت پایین میاد.

من همسرم کروناش مثبت شد ما هم یک هفته پیشش بودیم من و پسرم مبتلا شدیم ۲ شب فقط تب کردیم و خوب شدیم ...خیالت راحت ان شا الله کرونا نیست چون با کسی که کرونا داشته که پیش هم نبودن سرماخوردگی هم باشه ۴۸ تب قطع میشه...فقط باید تب رو کنترل کنی 

شیاف استامینافنم خوبه

شربت استامینوفن با بروفن رو تنظیم کن 

مثلا استامینوفن رو ۱۲شب دادی بروفن رو ۴ صبح بده بعد استامینوفن رو۸صبح و بروفن رو۱۲ ظهر

یعنی هر کدوم رو ۸ ساعت میدی ولی با فاصله ۴ ساعت از همدیگه ابنو یه دکتر فوق تخصص بهم یا داد و واس دو تا پسرم همین روش رو رفتم و خیلی خیلی تب کنترل میشه

آخه تبش سخت پایین میاد.

پسر من پارسال اینجوری شد بردم بیمارستان تبش با تزریق استامینوفن کنترل شد حال عمومیش خوب شد دیگه پلی آزمایش گرفتن دیدن عفونت خونش بالاست چند روز آنتی بیوتیک براش تزریق کردن