2777
2789
عنوان

شغل به شرط زیبایی

487 بازدید | 13 پست

دیشب یه آگهی استخدام دیدم که نوشته بود کارمند اداری و منشی و حسابدار مدیر داخلی میخوان اونم محجبه 

منم از خدا خواسته زود پیام دادم

ازشون اسم شرکت و کارشون پرسیدم اما اونا گفتن از طریق واتساپ مشخصات و تصویر بدم 

توی واتساپ مجدد پرسیدم که کارشون چیه اونم نوشت شرکت نیمه دولتی و کارهای پژوهشی میکنن 

خلاصه بعد صحبت راجب حقوق و سمت شغلی عکس فرستادم یه عکس کاملا محجبه حتی با چادر که شخصیت مشخص باشه

حالا مردک عوضی یه  کار برگشت نوشت ماشالا چقدر زیبا و خوشگلین!😒

اول جوابش ندادم و مجدد راجب کار صحبت کردیم بعد دوباره تکرار کرد چقدر خوشگل و سفیدین 

دیگه عصبانی شدم و نوشتم شما ظاهرا نیرو کار نمیخوایین و غرضتون چیز دیگه ایه و یه عالمه حرف دیگه

ولی اعصابم بد جور خورد کرده از ذهنم نمیره بیرون خیلی وقته دنبال کارم برای لحظاتی فکر کردم کار مناسب با حقوق مناسب و محیط مناسب پیدا کردم اصن بعد اون حرفش خیلی خورد تو برجکم آخه آدم چرا باید وسط مصاحبه کاری آنلاین بنویسه چقدر شما خوشگل و سفیدین؟

بعضی مردا خیلی عوضین اصلا اعتماد م به شرکتا و آگهی ها بد جور از دست دادم حتی ناراحتم از اینکه زنم و مردا اینجوری دستم میندازن ...عوضی های بیشعور😭

خدا ازشون نگذره 😢😢متاسفانه تعدادشونم کم نیستن

و بعضیا ب خاطر کار قبول میکنن و چیزی نمیگن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کهیرم شد ایییی🤮مردک هَوَل

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

حالت تهوع گرفتم🥲

بهش فکر نکنید دوست من 💙

آنچه به دلم خوب بیاید را اینجا خواهم گذاشت..زمان زیادی برای "بودن" ندارم ..دلم میخواهد کمی بیشتر بین آدم ها عاشقی کنم 💙                                         من همیشه با تو هستم زیرا من "تو" هستم 💙💫                           https://harfeto.timefriend.net/16247101064479  

حق داری ولی عکستونو نفرستین هر کسی میتونه آگهی کنه تو دیوار

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

من انقدر دیدم هرجا مصاحبه رفتم همشون دنبال قیافه بودن عکس میخواستن و اینا

اخرشم قید کارو زدم مسخره 😑

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
خدا ازشون نگذره 😢😢متاسفانه تعدادشونم کم نیستن و بعضیا ب خاطر کار قبول میکنن و چیزی نمیگن

واقعا پیشنهاد حقوق خیلی خوبیم داد وسوسه کننده بود 

یعنی کافی بود یه نفر نیاز شدید مالی داشته باشه تا بخواد این حرف جان بارشو ندید بگیره بره تو دام این لاشی ها

من انقدر دیدم هرجا مصاحبه رفتم همشون دنبال قیافه بودن عکس میخواستن و اینا اخرشم قید کارو زدم مسخره ...

منم چند سال پیش ها کار میکردم بخاطر همین محیط های نا مناسب چند سالی بود بیخیال شده بودم اما تو خونه نشستن واقعا کلافم کرده تازه تا پول نباشه ادم نمیتونه کاری کنه گردش تفریح رسیدگی به خودم همه پول میخواد 

منم چند سال پیش ها کار میکردم بخاطر همین محیط های نا مناسب چند سالی بود بیخیال شده بودم اما تو خونه ...

کارگاه خیاطی زدم خودم تو خونه 🤦

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
کارگاه خیاطی زدم خودم تو خونه 🤦

بهترین کارو کردین حداقل زیر دست هیچ عوضی  کار نمیکنین 

خواهر منم بعد سالها درس خوندن رفته آرایشگر شده میگه سر و کارم با زناس و راحتم 

ولی من نمیدونم چه کنم کاری بلد نیستم که بخوام خود مختار انجام بدم همیشه کارمند و منشی و از اینجور کارا کردم 

بهترین کارو کردین حداقل زیر دست هیچ عوضی  کار نمیکنین  خواهر منم بعد سالها درس خوندن رفته ...

خیلی سخته با مردا کار کردن همشون مشکل دارن