2777
2789
عنوان

شامپوی گیاهی برای ریزش مو

1053 بازدید | 18 پست

بمن گفتن کتیرا و گل ختمی سفید رو با شامپوی معمولی ترکیب کنم برای کم شدن ریزش موهام ولی طرز تهیه شو نمیدونم‌ کسی ازین ترکیب استفاده کرده؟

میخک رو با برنج بجوشون آبشو اسپری کن ب کف سرت یکی دو ساعت قبل حموم کردن

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

فقط و فقط شامپو سریتا بزن که رنگش سبزه عالیه یعنی من وسط سرم قشنگ خالی شده بود از شدت ریزش خیلی خوب بود برام 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط شامپو سریتا بزن که رنگش سبزه عالیه یعنی من وسط سرم قشنگ خالی شده بود از شدت ریزش خیلی خوب ...

کدوم مدلش مخصوص ریزشه میشه عکسشوبزارین ممنون

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
کدوم مدلش مخصوص ریزشه میشه عکسشوبزارین ممنون

عزیرم عکسش ندارم شامپو جوانه گندم سریتا رنگش سبز کم رنگ بود البته من چند سال پیش استفاده کردم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیرم عکسش ندارم شامپو جوانه گندم سریتا رنگش سبز کم رنگ بود البته من چند سال پیش استفاده کردم 

کدومش بود اخه دوتا سبز رنگ هس

من بنفششو گرفتم ولی تاثیر نداشت

گذاشتم عکسشو میگم من چند سال پیش خریدم شاید الان بسته بندیش رو عوض کردن از داروخونه بپرس

اره باشه خیلی ممنون خیلی لطف کردین🙏🌺