2777
2789
عنوان

دختر داییم به خاطر داداشم خودکشی کرده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8406 بازدید | 80 پست
قربونت برم عزیزم کاش همه مثل شما بودن😔💔⁦❤️⁩

خدانکنه گلم ، اهمیت نده مهم اینه خودت میدونی ک حرفات عین حقیقته و تلخ  

یک سری از کاربرا به دلایلی اعتمادشونو از دست دادن کلا چیزی رو جدی نمیگیرن 

خودتو اذیت نکن به اندازه کافی حالت خراب هست...  

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم مامانش می‌گفت با احسان(پسر خواهرش) باید ازدواج کنه

ادم‌ضعیفی بود .اعدام کار راحتی نیس اونم تو این سن.مشکل روحی هم حتما داشته.یا ممکنه ..رابطه با داداشت داشته متوجه منظورم میشی ک از ترس ابرو اینکار کرده چون ی رابطه دورادور ادم کارش ب خودکشی نمیزسه یا مشکل روحی روانی داشته یا ترس آبرو

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
نه مرده فقط داداشم خیلی حالش بده از صبح رفته بیرون هنوز نیومده گوشیشم خاموشه

داداشت چند سالشه؟؟

لابد ۱۸یا ۱۹

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

ای بابا غصم شد.ولی اخه چرا خودکشی؟ انگار ک مثلا سی سالش بوده.۱۵ سال سنی نبوده میتونسته ده سالم صبر کنه تا به عشقش برسه.ای بابا

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
چقد ما دخترا....

فقط دخترا نیستن همکار من پسر بود خودکشی کرد برا یه دختر خیلی عاشقش بود چند سال 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

یعنی چی اخه چرا ماباید اینقدر فقر فرهنگی داشته باشیم که یه دختر۱۵ساله بجای اینکه بفکر درس وپیشرفت با ...

من خودن خیلی خیلی خیلی مخالف ازدواج زودم 

ی جور کودک همسری میشه 

من خودم تا 25 قصدشو ندارم

ولی میدونی وقتی آدم عاشق بشه.... ☹️😭هرکاری میکنه