ازش خواستگاری کردیم ولی دقیقه نود مامانش پشیمون شد گفت میخوام با پسر خواهرم ازدواج کنه حالا دختر داییم خودکشی کرده داداشم داغون شده خیلی دلم براش میسوزه دختر داییم شب قبلش بهم پیام داد که میخوام خودکشی کنم ولی من باور نکردم و به مامانش نگفتم چیزی حالا خیلی عذاب وجدان دارم چیکار کنم💔😔
عروسی که خودکشی کنه بدرد نمیخوره .حالا زنده هست طفلی
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
هوم مرده خودشو دار زده از سقف اتاق آخه اتاقش تو حیاط بود
ای وای 🥺🥺🥺
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
نه مرده فقط داداشم خیلی حالش بده از صبح رفته بیرون هنوز نیومده گوشیشم خاموشه
حق داره....
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.