2777
2789
عنوان

راهنمایی خواهرانه میخوام ازتون

91 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من خیلی ب راهنمایی احتیاج دارم 

بین دو راهی گیر کردم

ی خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه،اخلاق و رفتارش عالسه از لحاظ مادی هم مشکلی نداره

فقط دست و صورتش پیسی داره 

ب نظرتون چیکار کنم ؟این بیماری درمانی داره ؟تو اطرافتون همچین کسی هست ؟

خیلی سخته 

قبل جواب دادن یه دکتر برین بپرسین

https://harfeto.timefriend.net/16357588238165          🌻🌸🥰 قول دادیم شاد باشیم 🥰🌸🌻                                 ❤ چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند❤مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند❤غصه ها فانی و باقی تو بخند❤گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش روم نمیشه در این باره باهاش صحبت کنم میخوام ی طوری بگم ک دلش نشکنه اما نمیدونم چی بگم

خودت برو از یه دکتر مشاوره بگیر

لازم نیست که اون بدونه

https://harfeto.timefriend.net/16357588238165          🌻🌸🥰 قول دادیم شاد باشیم 🥰🌸🌻                                 ❤ چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند❤مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند❤غصه ها فانی و باقی تو بخند❤گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند❤

تو کرج یه درمانگاهی هست آمپول میزنن‌ یه مدت این پیسی میره .البته بعد چند ماه دوباره برمیگرده آدرس وهزینشو نمی‌دونم تلویزیون دیدم

نظر خودت مهمه که بتونی باهاش زندگی کنی 

عزیزم اینجا نپرس ،یکی اطلاعات غلط بده ،بحث زندگی و ازدواج ویک عمر برو دکتر پوست قشنگ تمام سوالات بپرس یک دکترم نه دوتا برو ، هی اینده تصور کن تو شرایط مختلف ببین میتونی تحمل کنی؟

🌞🌈

نه ، چون اولا درمان قطعی نداره و فقط حجم درگیر شدن رو کنترل میکنن

دوما خیلی باید مراعات بکنی مثلا جایی که آفتاب هست نرید یا مدام پیش پزشک برید

سوما ممکنه بچه ات هم این مشکل رو داشته باشه چون سی درصد افراد بخاطر ژنتیک مبتلا میشن

چهارما تو فقط دست و صورتش رو دیدی و ممکنه خیلی جاهای دیگه اش هم اینجوری باشه 

یعنی درمان قطعی نداره ؟ راستش نمیدونم خیلی دو دلم

بعد ازدواج اگه موضوعی به نظرت مهم و بزرگ بیاد نمیشه زندگی کرد .اگه حرف مردم هم مهم باشه برات اون آقا اذیت میشه.تا جایی که می‌دونم درمان قطعی نداره خدا شفاش بده