2777
2789
عنوان

بنظرتون تو چند هفته برم سونو

102 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها خوبین.من 12 شهریور آخرین پریودم بود بعد شش روز از موعدم گذشت دیدم بی بی مثبت شده فتم بتا دادم بیشتر از 200 بود.چند روز بعد لکه بینی داشتم چون تجربه بارداری شیمیایی رو داشتم گفتم شاید اینم شیمیاییه،بعد رفتم سونو گفت ساک هست ولی خالیه و هفته های بعد بیا بتامم تو هفته 6 و دو روز 33 هزار بود.میترسم برم سونو .یه هفته دیگه باید برم .بنظرتون طبیعیه اگر لقاح دیر باشه چرا بتا اینهمه رفته بالا.

عدد بتا طبیعیه گلی

نگران نباش

هفته ی ۸ اینا برو واسه سونوی تشکیل قلب

مبارکه إنشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 🌺🌺🌺🤗

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من همون ۱۲ هفته بهترین وقته هم ان تی.هم همه چی  انقدم استرس نمیکشی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
الان دوماهته ك  اگر قلب نداشت يا چيزي بود خداي نكرده تا الان نشونه ميديدي برو سونو خيالت راحت ...

خودمم همینو فکر میکنم چون قبلا یه سقط تو 4 ماهگی داشتم قانونی بود البته بچه نقص داشت.اینم چون هر روز علائمم رو دارم پیش خودم میگم اگر پوچ بود طبق چیزی خوندم حداقل الان باید علائمشو میدیدم.تو رو خدا دعا کنید همه چی خوب پیش بره

خودمم همینو فکر میکنم چون قبلا یه سقط تو 4 ماهگی داشتم قانونی بود البته بچه نقص داشت.اینم چون هر روز ...

نگران نباش عزيزم من بارداري مولار داشتم قبلا شر اينيكي همش استرس دارم نكنه قلبش نزنه ديگه دركت ميكنم چه استرسي داري 

انشاالله به سلامت و راحت طي كني بارداريتو 

يا امام رضا ♥️