بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان خواستگار از کره😮😮😮 793 بازدید | 55 پست واسه دختر خاله م از خانواده سلطنتی کره خواستگار اومده قبول نمیکنه میگه چشمشون ریزه😥😥😥چییییی بهش بگیم اخهههههه😫😫😫 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/09 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99861 جاااان وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 نت حروم😶💔✌🏻🤧 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مهین۶۷ عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 2241 بگو که دروغه😐❤ عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰ ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
ملکه_تاجی عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 3990 ن این جدید بود حال کردم😐😂 تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺
_دینامیت_ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 33965 خب دیگع چی خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
مریم۵۶۴ عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 2069 😂😂😂😂 خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 20592 شوخی خوبی بود🤣🙄 دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
eli_jaaaan عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 6975 خدایا سایت و از دست این تینیجرای متوهم نجات بده🤲🏻 خوشا به بخت بلندم که در کنار منی
ayanan عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 6547 😐تخیلات زیبایی داری عشقم https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
جوجو۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2912 برا منم از سلطنتی پنیر خواستگار اومد . ولی من پنیر دوست نداشتم
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 دختر خالت خودش افغانیه؟ نه چطور😥 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات