2777
2789

سلام دوستان..من با قطارهای مختلف سفر کردم.قطار فدک گرونترین قطار موجوده من بیزینسش رو گرفتم مبلغ هواپیما  .اولین چیزی که به چشم میخوره قدیمی بودن بی نهایت قطاره که برداشتن تمام قطار رو رنگ کردن .درهاش خراب بود و اینقققدر باید زور میزدیم تا بتونیم از درها عبور کنیم.درها یک طرفه بود تمام قطارها به راحتی عبور میکردیم ولی اینجا باید در هر سالنی رو یک طرف خاص هل میدادیم یا میکشیدیم که دایم چمدونهامون ضربه خورد سر این مسئله.مسئله بعدی پذیرایی بود ما که پول هواپیما داده بودیم انتطار داشتیم موقعی که داخل میشیم حداقل مثل ارزونترین قطار پذیرایی داشته باشن مثل بقیه قطارها اما هیچی جز آب تو کوپه نبود من اییینقدر عصبانی شدم چون بچه خیلی گشنه اش بود هرچی میگفتیم پس یه کیک بیسکوییت هیچیییی نداشتن داشتیم از گشنگی هلاک میشدیم فقط یه لیوان شربت.حال تهوع از گشنگی بهمون دست داد .اینقدر نشستیم حدود یک ونیم ساعت تا مسئولش هلک هلک غذا که چه عرض کنم یه چیز ساده رو بیاره .مثلا سالاد سزار نوشته بود، یه کاسه دوسانت در دو سانتو تصور کنید کمی کاهو یه دونه گوجه گیلاسی دوتا تیکه نان تست یک میل در یک میل من هی با خودم سالاد سزار رو تصور میکردم با این سالاد سزار😨این تا اینجاش  تا اینکه رفتم دسشویی .چشمتون روز بد نبینه دسشوییش خراب بود نه تخلیه نه آبش.آبش و تخلیه اش دکمه ای بود وآب قطره قطره میومد منم ببخشید همینطوری دسشوییم مونده بود بهم نگاه میکرد نه تخلیه نه آب میومد فیلمشم دارم هرکی شک داره بیاد فیلمشو نشون بدم آبش بعد چند ثانیه قطع شد کلا .تمام لباسام نجس شد پدرم در اومد تا تونستم ازاون جهنم خودمو بیرون بکشم مجبور شدم برم کل لباسامو عوض کنم برم دسشویی ها رو امتحان کنم ببینم کدوم سالمه خودمو آب کشیدم یعنی خدا میدونی چقققدر قطارش بد بود.از شدت عصبانیت از خرابی دسشویی فیلم گرفتم چون مطمئن بودم کسی باورش نمیشه که پول هواپیما رو بدی نه پذیرایی کنن نه دسشوییش سالم باشه درهاشم خراب بود بازم فیلم گرفتم.😑بّینید اینجور افراد یه عالمه کارمند دارن که بیاد تبلیغ کنه به خاطر همین که کسی حرف منو باور نمیکنه فیلم گرفتم از شدت ناراحتی.هرکی شک داره راهی برای پخش فیلم بگه من بذارم