من یه دختر ۱۸سالم نه باردارم نه هم ازدواج کردم شاید اینجا جاش نبود بیام تاپیک این موضوعی بزنم ولی دیگ خستم از همه از همه چی از گریه
راستش من پایه دوازدهم تجربی هستم کسی ک عاشق پزشکی هس خودشم برا دانشگاهی ک میخواد باید زیر۱۰۰۰باشه منطقه ۱هستم و بدون سهمیه و در حال حاضر صفر
خوب من از پایه دهم شروع کردم به درس خوندن زمانی ک دوستم حتی میگف نمیدونه میره دانشگاه یا نه من هدف داشتم و دوس داشتم برسم وهمه چیزو آماده کرده بودم از دهم کلی خرج کردم(تا الان حدود ۴۰میلیون)تو خانواده ای برام خرج کردن ک درس خوندن مهم ترین چیزه ولی خوب پدری ک درآمدش ۴میلیون بود فقط نمیدونم چرا نشد بخدا خیلی عذاب کشیدم آدم بی غیرتی نیستم نمیدونم چرا نشد رفت و رفت رسیدیم به الان خانوادم ک وضعیتم میدونن تو چشاشون فقط غمه نمیدونم چیکار کنم فقط میدونم نمیتونم درس بخونم اصلا یجورایی فرار میکنم دیگ داداشم و خواهرم شروع کردن به تیکه انداختن
اما چیزم تو همه نمیدونم چیکار کنم نمیتونم کر بشن حرفارو نشنوم شدم معتاد رمان فقط رمان میخونم بیچاره ها فک میکنن درس میخونم وایی خدا خیلی حالم خرابه نمیتونم برا چیزایی ک میخوام بجنگم منی ک تا دهم خیلییییی زحمت کشیدم ولی الان جا زدم شبا اصلا خوابم نمیبره یروز زو نخوابم شبو باز ۲ساعت طول میکشه بخوابم صبح نمیتونم بیدار شم همه دیگ دارن ازم گله میکنن چرا نمیخوای نمیری ولی خوب نمیدونم چرا واقعا نمیدونم چرا 😭😭😭😭
شاید اینو بیشتر نوشتم ک شاید یکی باشه دستشو بزاره رو شونم آخه همه تنهام گذاشتن بخدا دارم افسردگی میگیرم ۷ماه موند ولی من حتی بیشتر از ۴ساعت نمیتونم تمرکز کنم کنو خونی دارم وای خداااا بابام یه آدم معروفه یعنی قطعا اگ قبول نشم میشکنه آخ مامانم قطعا باز تیکه میندازن