2777
2789
عنوان

فقط سردرگمم خستم همین

447 بازدید | 58 پست

من یه دختر ۱۸سالم نه باردارم نه هم ازدواج کردم شاید اینجا جاش نبود بیام تاپیک این موضوعی بزنم ولی دیگ خستم از همه از همه چی از گریه 

راستش من پایه دوازدهم تجربی هستم کسی ک عاشق پزشکی هس خودشم برا دانشگاهی ک میخواد باید زیر۱۰۰۰باشه منطقه ۱هستم و بدون سهمیه و در حال حاضر صفر 

خوب من از پایه دهم شروع کردم به درس خوندن زمانی ک دوستم حتی میگف نمیدونه میره دانشگاه یا نه من هدف داشتم و دوس داشتم برسم وهمه چیزو آماده کرده بودم از دهم کلی خرج کردم(تا الان حدود ۴۰میلیون)تو خانواده ای برام خرج کردن ک درس خوندن مهم ترین چیزه ولی خوب پدری ک درآمدش ۴میلیون بود فقط نمیدونم چرا نشد بخدا خیلی عذاب کشیدم آدم بی غیرتی نیستم نمیدونم چرا نشد رفت و رفت رسیدیم به الان خانوادم ک وضعیتم میدونن تو چشاشون فقط غمه نمیدونم چیکار کنم فقط میدونم نمیتونم درس بخونم اصلا یجورایی فرار میکنم دیگ داداشم و خواهرم شروع کردن به تیکه انداختن 

اما چیزم تو همه نمیدونم چیکار کنم نمیتونم کر بشن حرفارو نشنوم شدم معتاد رمان فقط رمان میخونم بیچاره ها فک میکنن درس میخونم وایی خدا خیلی حالم خرابه نمیتونم برا چیزایی ک میخوام بجنگم منی ک تا دهم خیلییییی زحمت کشیدم ولی الان جا زدم شبا اصلا خوابم نمی‌بره یروز زو نخوابم شبو باز ۲ساعت طول میکشه بخوابم صبح نمیتونم بیدار شم همه دیگ دارن ازم گله میکنن چرا نمیخوای نمیری ولی خوب نمیدونم چرا واقعا نمیدونم چرا 😭😭😭😭

شاید اینو بیشتر نوشتم ک شاید یکی باشه دستشو بزاره رو شونم آخه همه تنهام گذاشتن بخدا دارم افسردگی میگیرم ۷ماه موند ولی من حتی بیشتر از ۴ساعت نمیتونم تمرکز کنم کنو خونی دارم وای خداااا بابام یه آدم معروفه یعنی قطعا اگ قبول نشم میشکنه آخ مامانم قطعا باز تیکه میندازن  

بفکرتیکه دل شکستن نباش ب فکربقیه نباش روهدفت تمرکزکن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صمیمی ترین دوستم اوند ۸ماهه شروع کرده خوند خیلیی جلو افتاد همونی ک من تا پارسال بهش درس یاد میدادم الان محلم نمیزاره 

دیگ خسته شدم از اینهنه فشار تنهایی بیچارگی کاش بمیرم 🥺😭

صمیمی ترین دوستم اوند ۸ماهه شروع کرده خوند خیلیی جلو افتاد همونی ک من تا پارسال بهش درس یاد میدادم ا ...

گلم لازم نیست خودتو سرزنش کنی ، تو اشتباهی نکردی تلاشتو کردی و نشد ، هر کاری از دستت برمیاد انجام بده همین کافیه

رمان که معتادی میاره و تو سن تو طبیعیه...به عاقبتت فکر کن که ته رمان خوندن چیه...هیچی...فقط می برتی تو یک دنیای پُر توهم و آینده ای پر از اشتباه...

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار

7ماه مونده هنوز دیر نشده واسه زیر 1000 یه روز به خودت استراحت بده و با خودت صحبت کن و اهدفتو مشخص کن ...

بدون هیچ فکری به گذشته برو جلو 

سال بعد این موقع نشستی داری اناتونی می خونی:)

بیخودی استرس و حال بد نداشته باش فقط انجامش بده همین

عزیزم منم کنکورم خیلی استرس داشتم ببین من خودم یه زمانی انقد رمان خوندم ولی الان خیلی پشیمونم چون نه چیزی بهم اضافه شد و یاد گرفتم فقط چشمام صعیف تر شد الان میگم کاش جای اون رمانا حداقل یه چیز مفید یاد میگرفتم. میدونم ک اگه بخوای میتونی این هفت ماه و درس بخونی و برنامه بریزی مثل قبل از پسش بر میای بالاخره یکی از رشته های مورد علاقه ت رو تو تجربی بیاری.امیدتو از دست نده

مشاور تحصیلی؟چندین بار گرفتم ولی نتونستم  باور کنید خودمو نمیشناسم اونقدری بیچاره شدم انگار دی ...

نه عزیز مشاور روانشناس باهاش برو صحبتاش کن قطعا حالت عوض میشه متوجه کمکت کنه بشی مث قبل

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
رمان که معتادی میاره و تو سن تو طبیعیه...به عاقبتت فکر کن که ته رمان خوندن چیه...هیچی...فقط می برتی ...

همش تو فکرشون میمونم نمیتونم نهایت ۱هفته پاک میکنم بعد میرم سراغش

سلام خوبی شما احتیاج به برنامه ریزی داری اونایی که یهو شروع میکنن خوندن اخر خسته میشن مث شنا باید برنامه ریزی داشته باشی و مهمتر هدف و اینکه هی به خودت تلقین کنی که میتونی 

و یه چالش بزاری برا خودت مثلا یه بازی که من تا پنج دیقه این کار انجام میدم میرم سر درسم و اینکه رمانات حذف کنی چونکه رمان یه معتادی حذف کنی فوقش سه چار روز اذیت میشی بعدش میفتی رو روال  ببین منم خونوادم نزاشتن درس بخونم ولی عوضش الان شروع کردم و سال یازدهمم