2777
2789
عنوان

بنظرتون با برجی۳تومن میشه خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا فلسفه نیست سفسطه است یعنی چون من خودم فقیر نیستم دیگه باید بگم هیچکی فقیر نیست این بچه هایی ...

ب قول بچه ها چیرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا؟🤣

ببین می‌خوام ضربه فنیت کنم . 🤣

دوحالت داره و تمام 

۱)ب خدا باور داری خدا در قرآن گفته من روزی میدم و ضرب المثل هر آنکس ک دندان دهد هم از این منشأ میگیره . اگر باور داری باید بگی خدا ب همه نان داده 

۲) باور نداری ک دز این صورت اول باید بر کردم خدارو بهت اثبات کنم .از کتاب کیاشمشکی ک ۲۰۰۰ صفحس

عریزم من بچه شیرخشکی بود یک روزو و نصفی ۳۵تومن حساب کن دیگه

تازه بچه هام بزرگ شدن شیرخشک کم میخورن افتادن تو غذا نوزاد بودن بیشتر میخوردن

یه سریا که بچه ندارن از خرج بچه خبر ندارن خدانکنه که مریض بشن کلی باید خرج کنی

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
ن عزیز هر ماه نمیبریم دوقلوان هفته ای دو بسته پوشک فک کنم ۲۰۰ تومنه شیرخشکم ماهی ۵ تا میخوان دونه ای ...

آها آره دو قلو واقعا خرجش بالاست،اینکه بچه فقط شیرخشکی باشه هم سخته نصف درآمد فقط میره پای شیر خشک و پوشک

اره دیگه الان اینهمه بچه ی کار تو خیابونن بچه ی افراد همین مدلین دیگه فقط میارن

اره من دیدم بچه رو دستفروشی میکنه تو این سرما ترازو جلوشه هزینه کتاب ودفترش دربیاد تازه بچه هه به خانومه گفت نایلون فریز نمیزارم خریدتو میدونی نایلون فریزر چنده ؟بادستت ببر 😥

خدایا داده ونداده ات راشکر
آها آره دو قلو واقعا خرجش بالاست،اینکه بچه فقط شیرخشکی باشه هم سخته نصف درآمد فقط میره پای شیر خشک و ...

اره عزیز حالا ما بزرگترا شاید بتونیم از خودمون بزنیم ولی باید واسه بچه هر ویتامین و غذایی هم تامین بشه به نظرم کسی که بچه داره تا ۲ ونیم یا ۳ سالگی هزینه هاش بالاس بالاخره بچه درحال رشد هم هست همش لباس هم میخواد

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....