ده سالشه ولی اصلا تمیز نیست ، هرروز اتاق و کمد و جمع میکنم ولی نیم ساعت بعد همه چی روزمینه خسته شدم دیگه ، هرچقدم میگم جمع کن نمیکنه ،اخرشم مچاله میکنه لباسارو میندازه تو کشو ، چیکار کنم اینقد شلخته نباشه
من برعکس قبلا شلخته بودم مادرم و خواهرم چنان منو شستن پهن کردن که الان خودشون هی میریزن هی جمع میکنم واقعا خودمم کلافه شدم انگار بچن..هر چند که خواهرم چند روز پیش عروسی کرد رف اما داداشممم خدای شلختگانه
یه روز که کاری ندارین هم خودت و هم خواهرت با هم تفریحی اتاقشو تمیز کنین بدون دلخوری و سرزنش ،یه کاری کن بهش خوش بگذره میدونی چی میگم منظورم اینه که خسته کننده نباشه واسش بعدم بهش بگو اگه هر چیزی رو سر جاش بذاری دیگه اینهمه کار تلنبار نمیشه واست
مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
یه روز که کاری ندارین هم خودت و هم خواهرت با هم تفریحی اتاقشو تمیز کنین بدون دلخوری و سرزنش ،یه کاری ...
اتفاقا چندین بار اینکارو کردیم حتی میگه تو از من بهتر تمیز میکنی ولی تو درس خوندنم همینجوریه کلا دفتر مشقش بد خط درساشو نمیخونه ، مامانمم کاری نداره من حرص میخورم
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اینقدر داد و بیداد راه انداختن تازشم با چیزی که دوست داشتم تنبیهم کردن کوچیک بودم البته مالت چند سال پیشه .. من از اسم شوهر و این چیزا جلو خانوادم تظاهر میکنم که بدم میاد مامانم هم بهم گفت تمیز نمیکنی یعنی شوهر میخوای 😐😂..غیر از داد و بیداد البته تا الان کتک نزدن ت بچگی چون واقعا توی بچگیم از همه همسن و سالام و افراد چند سال بزرگترم متین و فهمیده تر بودم..
یه روز که کاری ندارین هم خودت و هم خواهرت با هم تفریحی اتاقشو تمیز کنین بدون دلخوری و سرزنش ،یه کاری ...
من این کارو باهاش میکنم،خودش هم از نتیجه راضی و خوشحال میشه میگه وااای چقدر تمیز و مرتب شد،همیشه همینطوری نگه میدارم ولی از فردا همون آش و همون کاسه است