2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی شلخته اس🤦🏻‍♀️

558 بازدید | 41 پست

ده سالشه ولی اصلا تمیز نیست ، هرروز اتاق و کمد و جمع میکنم ولی نیم ساعت بعد همه چی روزمینه خسته شدم دیگه ، هرچقدم میگم جمع کن نمیکنه ،اخرشم مچاله میکنه لباسارو میندازه تو کشو ، چیکار کنم اینقد شلخته نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا ذاتشون شلختس،هر کاریشم کنی همونن

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

من برعکس قبلا شلخته بودم مادرم و خواهرم چنان منو شستن پهن کردن که الان خودشون هی میریزن هی جمع میکنم واقعا خودمم کلافه شدم انگار بچن..هر چند که خواهرم چند روز پیش عروسی کرد رف اما داداشممم خدای شلختگانه

یه روز که کاری ندارین هم خودت و هم خواهرت با هم تفریحی اتاقشو تمیز کنین بدون دلخوری و سرزنش ،یه کاری کن بهش خوش بگذره میدونی چی میگم منظورم اینه که خسته کننده نباشه واسش بعدم بهش بگو اگه هر چیزی رو سر جاش بذاری دیگه اینهمه کار تلنبار نمیشه واست 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
من برعکس قبلا شلخته بودم مادرم و خواهرم چنان منو شستن پهن کردن که الان خودشون هی میریزن هی جمع میکنم ...

من خیلی سختمه با ادم شلخته نمیتونم کنار بیام خونه کسی برم که شلخته باشه کلافه میشم دست خودم نیست🥴

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
یه روز که کاری ندارین هم خودت و هم خواهرت با هم تفریحی اتاقشو تمیز کنین بدون دلخوری و سرزنش ،یه کاری ...

اتفاقا چندین بار اینکارو کردیم حتی میگه تو از من بهتر تمیز میکنی ولی تو درس خوندنم همینجوریه کلا دفتر مشقش بد خط درساشو نمیخونه ، مامانمم کاری نداره من حرص میخورم 

من برعکس قبلا شلخته بودم مادرم و خواهرم چنان منو شستن پهن کردن که الان خودشون هی میریزن هی جمع میکنم ...

چجوری شستن پهنت کردن ؟بگو مام همین کار و کنیم ابجی من 14 سالشه لنگه اجی اسی😧

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

کلی چوب لباسی بگیر که اویزون کنه 

تو کشو ها جعبه بزار که دیگه چیزی داخلش پرت نکنه 

یه سری باکس نظم دهنده بگیر برا لباس زیر 

اگه کلاه داره پشت در براش اویز چسبی بگیر کلاه بزاره اونجا

میز رو هم باکس نظم دهنده بگیر بزار

خود اینا انگیزه برا جم کردنه 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چجوری ادبت کردن بگو‌منم با ابجیم اینکارو کنم😂

اینقدر داد و بیداد راه انداختن تازشم با چیزی که دوست داشتم تنبیهم کردن کوچیک بودم البته مالت چند سال پیشه .. من از اسم شوهر و این چیزا جلو خانوادم تظاهر میکنم که بدم میاد مامانم هم بهم گفت تمیز نمیکنی یعنی شوهر میخوای 😐😂..غیر از داد و بیداد البته تا الان کتک نزدن ت بچگی چون واقعا توی بچگیم از همه همسن و سالام و افراد چند سال بزرگترم متین و فهمیده تر بودم..

یه روز که کاری ندارین هم خودت و هم خواهرت با هم تفریحی اتاقشو تمیز کنین بدون دلخوری و سرزنش ،یه کاری ...

من این کارو باهاش میکنم،خودش هم از نتیجه راضی و خوشحال میشه میگه وااای چقدر تمیز و مرتب شد،همیشه همینطوری نگه میدارم ولی از فردا همون آش و همون کاسه است