2777
2789
عنوان

تاپیک خواستگاری داداشش دیشب🤣

297 بازدید | 21 پست

دختره ی پرروووووو

هیچ جواب درست حسابی هم بلد نیست بگه

من میگم چرا رو دختر مردم عیب میزاری حالا خونشون کثیف بود تو بشین با خونوادت غیبت کن چرا میای جلوی این همه آدم تاپیک میزنی و آبرو میبری؟من نمیدونم خودش مجرده یا متاهل ولی اگه مجرد باشه مطمئنم همچین بلاهایی سرش میاد چون زمین گرده!

دلیلی نداره رو همه ی دخترا عیب بزاره

باشه مورد مناسبی پیدا نکردین ولی مردم بچه هاشونو از تو جوب پیدا نکردن که آدمای بی فرهنگی مثل شما روشون عیب بزارن.

واقعا اعصابم از این سطح پایین فرهنگ خورد شد!

امید دارم به روزای قشنگ🌸💕

تو تاپیک ک همه میگفتن چ دختر پررویی(اون دختری ک رفته بودن خواستگاریش)

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

برعکس نگفتی؟؟

همه اونو میگفتن ن اسی رو

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی جلوی این همه ادم تاپیک میزنی آبرو میبری؟روزی هزارتا تاپیک اینجوری تو نی نی سایت هست خب 

چه ربطی داره 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

میگفت خونش لجن بود 

بعد میگه کی توهین کردم 😒

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
یعنی چی جلوی این همه ادم تاپیک میزنی آبرو میبری؟روزی هزارتا تاپیک اینجوری تو نی نی سایت هست خب  ...

مگه ما می‌شناسیم که آبروش بره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه ما می‌شناسیم که آبروش بره

خب منم همینو میگم اصلا ما نمیدونم اون کی هس که آبروش بره 

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...

[QUOTE=213662147]خب منم همینو میگم اصلا ما نمیدونم اون کی هس که آبروش بره [/QUOTE

حرف شما رو تایید کردم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من تاپیکو نخوندم اماوقتی نمیشناسیم آبرو بردن نیست ولی خداییش دیگه گارد هم نگیریم درمقابل خانواده شوه ...

منم نمیگم خوبه که کثیف باشه میگم خوب نیست بیاد جلوی ماها بگه بره بشینه با خونوادش غیبت کنه

میگفت خونش لجن بود  بعد میگه کی توهین کردم 😒

آره بخدا

یه سری دیگه هم مثل خودش میان پشتش که حق با توعه

آره حق داشت ولی نیاز نیست بیاد جار بزنه بی فرهنگ