2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از زندگی‌.....

160 بازدید | 20 پست

دوتا بچه دارم یه ۳ساله یه ۱ ساله 

پنج شنبه هفته گذشته ظهر که از سرکاراومد گفتم بریم خرید گفت که کاردارم باید برگردم مغازه(پنج شنبه ها بعدازظهر دیگه کارنمیکنه)منم گفتم باشه پس مارو ببر خونه بابام اونم گفت باشه.ماطبقه بالای مادرشوهرمیم رفتیم حیاط اونا که اطلاع بدیم مانیستیم.یهومادرشوهرم ذوق زده گفت مگه دعوت خونه برادرشوهرم نیستیم منم گفتم زنگ نزدن واسه ما خودمونم بی دعوت نمیایم.حرکت کردیم خونه بابام توراه زنگ زد برادرشوهرم که دعوتیدواینا منم گفتم نمیایم میریم خونه بابام گفت به شوهرت بگودوربزنه بیاید منم به شوهرم گفتم دوربزن بریم اونجا بااینکه ساعت۳بود دعوت میکردن.قبول نکرد گفت نمیخواد دیره من دیرم شده.

هیچی دیگه رفتیم خونه بابام شب شوهرم خودش رفت خونه داداشش نیومدخونه بابام .کلی قرزدم‌ که درست نیس من یه ور تویه ور قبول نکرد.کلا عادتشه حرف و کار خونواده خودشو تایید کردن.

ازاون‌شب لعنتی کلا اخلاقش عوض شده بزور حرف میزنه باهام ه

مش توخودشه عصبیه.دیگه خسته شدم انقد جلو خونوادمواشناوغریبه الکی ازش تعریف کردم.خودشم زده زیر دلش میگه من خوبم من از همه دامادای فامیلتون بهترم....

چیکارکنم دلم نمیخواد دیگه تحملش کنم ازیه طرفم بچه هام گناه دارن....

عضوگروه رز قرمز....

معلومه که خانوادش پرش کردن حتما بهش گفتن زنت بخاطر خونه باباش به خونه ما نیومده و ..‌باید قلق اخلاق شوهرتو بدست بیاری ووابسته خودت کنی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام یمدت بیخیالش شو زیاد ازش چیزی نخواه مث خودش سرد شو حرف نزن تاخودش حرف بزنه.ببین بخودش بیاد.البته یه راه حله .همیشه اینجوری نمونی.باید یکاری کنی ک بفهمه داره ازدستت میده .

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
توام یمدت بیخیالش شو زیاد ازش چیزی نخواه مث خودش سرد شو حرف نزن تاخودش حرف بزنه.ببین بخودش بیاد.البت ...

خب چجوری منکه بخاطر بچه هام نمیتونم یک لحظه خونرو ول کنم 

عضوگروه رز قرمز....
معلومه که خانوادش پرش کردن حتما بهش گفتن زنت بخاطر خونه باباش به خونه ما نیومده و ..‌باید قلق اخلاق ...

چیکار کنم خسته ام کرد از بس بهش محبت کردم جوابی نگرفتم

عضوگروه رز قرمز....
چیکار کنم خسته ام کرد از بس بهش محبت کردم جوابی نگرفتم

عزیزم همیشه با محبت کردن مشگلات حل نمیشه  که ...

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
به نظر من زیادی تحویلش گرفتی یه مدت ولش کن اصلا برات مهم نباشه بهت قول میدم خودش میاد سراغت یه موقع ...

اره خیلی بهش محبت میکنم بخدا همیشه خودمو فراموش کردم واسه اون

عضوگروه رز قرمز....
اره خیلی بهش محبت میکنم بخدا همیشه خودمو فراموش کردم واسه اون

این تجربه ی خودمو اول خودتو دوست داشته باش بعد بقیه

شما که برا خودت وقت نمیزاری چطور انتظار داری شوهرت برات وقت بزاره

خب چجوری منکه بخاطر بچه هام نمیتونم یک لحظه خونرو ول کنم 

خونه رو هیچوقت ترک نکن.همون خونه باش و نبینش.

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم