2777
2789

شوهرم ديشب پيش دوستاش بود يه خونه اي كه همه دوستاش اونجا پاتوق ميكنن هم مجرد هم متاهل 

گفت اين فيلم آخرشه تموم بشه ميام ؟؟ الان بيدار شدم تا الان نيومده 

الان ٢ ٣ باره اين اتفاق افتاده 

چه برخوردي كنم ؟؟

اگه ازش مطمینی که گاهی لازمه وایه زن و مردا مجردی خوش بگذرونن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا پیش نیومده میدونه از تنهایی میترسم اینکارو نمیکنه به نظرم اومد باهاش حرف نزن تا بفهمه ناراحتی

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲

اگه جریانمون مثل شما باشه بگه میام ولی نیاد. خیلی ناراحت میشم برخوردم میکنم 

ولی ی وقتا با هماهنگی هم قراره شب جایی باشه. خو مسلما مشکلی ندارم همونطوری که خودمم گاهی وقتا با دوستام یا دختر عموهام. شب  جایی هستم خونه نمیام 

اگه ازش مطمینی که گاهی لازمه وایه زن و مردا مجردی خوش بگذرونن

هم آره هم نه 

چون داداشمم اونجا پاتوق هست ولي همه شون صبح زود برميگردن ميرن خونه هاشون اينو نميدونم چرا نمياد 

قهر كردم 

داد زدم 

ميدونه چقد حساسم 

خیلی دیر اومدنش ساعت ده هست 

نه اینکه. من بگم ولی طبق یه قرار نانوشته دیرتر از ده نمیاد البته اگه مشکلی پیش نیاد که خب اون شرایط فرق داره 

البته اونم تا صبح نه نهایتش تا ساعت دوازده 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

ن همه جاباهم میریم دیگه وقتی زن داره چرامجردی بگرده

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
هم آره هم نه  چون داداشمم اونجا پاتوق هست ولي همه شون صبح زود برميگردن ميرن خونه هاشون اينو نم ...

اگه حساسی بهتره جلوش وایسی که واسش عادت نشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بهش بگو چرا نیامده ؟صددرصد بهش گفتن از زنت می‌ترسی میخوای بری اونم مونده .منم شوهرم همین بود اویل دعوا باهاش نکردم اما کمی غر غر میکردم اونم اگر مجبور میشد بمونه یا زنگ میزد یا پیام میداد که منتظرم نباش. خداروشکر الان خوب شده اگر کسی هم بهش بگه از زنت می‌ترسی میگه بله میترسم زنم عشمه از دستش ندم