2777
2789
عنوان

شوهرم مخالفه بچمو بذارم ...

207 بازدید | 15 پست

بچمو بذارم مهد بدش میاد ۶ سال تو خونه پوسیدم خونوادم هیچکی نیس پیشم افسردگی شدید دارم بچمم کسیو نمیبینه.

میخوام برم سرکار پسرمم ثبت نام کنم مهد بیشتر کاراشم انجام دادم....

میگ حق نداری بری چطور بقیه تو خونه نمیپوسن تو افسردگی گرفتی؟؟؟؟اصلا درک نداره از غم و غصه و گریه ها و مریضی هام....

حقوقشم بشدت کمه تا حالا ۱۰۰ تومن کف دستم نذاشته خرید خونه میریم فروشگاه اول ماه میگ دیگ دهنت بسته باشه.چیزی ازم نخوای....

مهد از ۷ تا غروبه...

تجربه دارید بگید؟؟؟؟کمکککککک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم بشدت انرژیش زیاده و همیشه برنامه کودک میبینه میگه مامان کاش منم یه رفیق داشتم ...آرزوش دیدن بچه ...

مهدکودک بدنیست ولی این تایمی که شماگفتی زیاده کمترش کن لااقل .یه کارنصفه روزه پیداکن لااقل تاساعت ۳و۴ .نه تا۷شب .تومهدام که اونقدری رسیدگی نمیکنن بچع مادرمیخواد

بچم بشدت انرژیش زیاده و همیشه برنامه کودک میبینه میگه مامان کاش منم یه رفیق داشتم ...آرزوش دیدن بچه ...

عزمزمه

شما شاغل هم نباشی بچه بهتره مهدکودک رو بره

فردا که مستقیم بره مدرسه متوجه میشی که بچه عقب‌تر از بقیه هست

مداد دست گرفتن و کنترل مداد رو دفتر شطرنجی و قوانین کلاس مثلا زنگ تفریح خوردنی خوردن  و این مسائل رو تو مهد و پیش دبستانی یاد میگیرن. مستقیم بره کلاس اول همه عادت کردن به چند  ساعت دوری از مادر و شروع میکنن به یادگیری بچه شما هنوز تو مرحله گریه و زاری و ترس از دوری مادره.

کلا بذارش مهدکودک به نفعشه.

مهدکودک فقط مخصوص مامان های شاغل نیست.

در مورد سرکار هم خیلی خوبه که تو فکرش هستی. پول تو دست و بالت باشه راحت هم هرچی دوست داری میخری و خب حس خوبی به آدم میده. فشار از رو آدم برداشته میشه مجبور نیستی دایم تو حسرت باشی و یه قرون دوزار کردن. اعتماد به نفس خاصی به آدم میده مجبور نیستی برای کسی توضیح بدی پولت رو کجا هزینه کردی. تلاشت رو بکن حتی شده نیمه وقت مشغول بشی و همینطور سعی کن حتما بیمه برات رد کنن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

شیفت کاری تا اونجایی که من دیدم اکثرا ۸ ساعته هست که بچه هم میتونه مهد باشه و نرماله کم دیدم مشاغلی که بیشتر از ۸ ساعت در روز باشه مگر فروشندگی و مغازه داری و این جور شغل ها.

دنبال چه شغلی هستی؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تو خونه همیشه تا ۱ ظهر میخوابه...

قطعا روز و شبش برعکسه و شبا هم تا دیروقت بیداره نه؟

باید ۹ شب تو تخت باشه

فردا صبح ۱۲ ظهر بیدارش کن

پس فردا ۱۱ و نیم بیدار کن

بیا عقب کم کم تا ساعت خوابش بشه ۹ شب تا ۷ صبح. 

اینجوری با مهدکودک رفتنش هم تنظیمه.