2777
2789
عربم بپرس گلی

ممنونم🌸

من در جواب به کسی که یه بیت شعر رو به اشتراک گذاشته بود یک بیت شعر دیگه که قرابت معنائی داشت فرستادم و بعدش ایشون این سوال رو از من پرسیدن که متوجه نشدم؛ مخصوصا اینکه زبان مادریشان عربی نیست، مطمئن نیستم ساختار جملش درسته یا نه. لطفا میشه شما ترجمه کنید: مَن الكتاب لِما كتبت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم🌸 من در جواب به کسی که یه بیت شعر رو به اشتراک گذاشته بود یک بیت شعر دیگه که قرابت معنائی د ...

این زبونش ایرانی نیس..

فک کنم میگه از کتاب نوشتی؟

ممنونم🌸 من در جواب به کسی که یه بیت شعر رو به اشتراک گذاشته بود یک بیت شعر دیگه که قرابت معنائی د ...

میگه کتاب مال کیه؟

برا چی نوشتی

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
منظورتون عربی ایرانیه؟ بله نیست چرا نوشته مَن الکتاب نه مِن الکتاب؟🤔

والا ما زیاد به ِو َ تو گفتار اهمیت نمیدیم عربای ایرانی... چون تو لهجمون پیداس دیگه.. ولی ایشونو نمیدونم مال کشورهای کویت و ..فک کنم...

یعنی الان دوتا سوال پرسیده؟!

همون که دوستمون گفت درسته 

دو به شکم 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌