بچه ها با همسرم با همسرم قهرم ولی دلم میخواد مثل هرشب بغلش کنم دست بکشه تو موهام بعد یاد دوران شیرین نامزدیمون میفتم هروقت از هرچی می ترسیدم زنگ میزدم ساعت ۴ صبح همسرم میومد دم در خونه من یه ۴۰ دقیقه میشستم تو ماشین آرومم میکرد ولی دوست ندارم خودمو سبک کنم از اون شدید ها کردیم که فکر کنم چند روز قهریم قاطی کردم کمک😑🥲😢🥺
تنها کمکم اینه قهر فقط و فقط باعث دوریتون میشه . خب چیه قهر بشینید حرف بزنید حل کنید یا میشه یا نمیشه دیگه
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اگه قهرمون طولانی شه بازم خودمو جا میکنم تو بغلش صب انگار نه انگار🙄
تو هم برو همین کارو بکن😂
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ما هم امشب دعوا کردیم اما من دوست دارم بدش نیاد منت کشی و من واقعا مثل تو نمیتونم برم تو بغلش وقتی ناراحتم دلم نمیخواد بهم دست بزنه اما اون نمیفهمه هی میاد میگه بغلم کن اصلا درک نداره کلی حرف بارم کرد چقد بده اینجور. الان برو اون گوشه تخت برا خودت بخواب محروم نده اینجوری بنظرم اروم تری
ببین الان جز اشتی کاری نمیشه کرد ولی بعد ک اشتی کردین باهاش حرف بزن بهم قول بدین قهرم ک بودین شبو کنار همبخوابین من شوهرم باهم شدیدم قهر کرده باشیم باز شبا باید بغلمکنه تا خوابش ببره اوایل میگفتمتو قهر دوس دارم یکم ازش دور باشم ولی الان میبینم واقعا بهم ارامش میده ک حتی تو قهرم باید بغلمکنه ...
برو یه پونز فرو کن تو تخم مرغاش بیدار شه بگو بغلم کن
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌