2777
2789
عنوان

بنظرتون پس بدم یا نه

437 بازدید | 24 پست

بابام واسم تو دوران مجردی ماشین خریده نمیدونم بهش پس بدم یا نه الانم نامزدم پسفردا عقدمه

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ، چرا باید پس بدی ؟! الان برای تو هست. 

فکر میکنم ازم انتظار دارع البته پدرم خیلی مهربونه 

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

با بابات حرف بزن اگه گفت برای تو پس نده بگو به عنوان هدیه عقد سویچشو بده بهت 

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
فکر میکنم ازم انتظار دارع البته پدرم خیلی مهربونه 

آخه مال خودته الان عزیزم ، 

این شکلی باشه که هر چی باباها خریدن رو باید پس بدیم اما اگر میبینی از لحاظ مالی شرایط سختی داره  میخوای پس بده چون بعدا هزینه های دیگه هم باید برای شما بکنه . 

آخه مال خودته الان عزیزم ،  این شکلی باشه که هر چی باباها خریدن رو باید پس بدیم اما اگر میبینی ...

خداروشکر وضع مالیش عالیه احتیاجی به این پول ندارع و ماشین خودش خیلی مدل بالاتر از مال منه ماشین منم قیمتش گرونه

مادرشوهر من سشوار دخترشو نداد ببره خونه شوهر گفت خونه بابات گرفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣ای خدا مردم از خنده 

ازخودش بپرس.

مطمئنم میگه نمیخوام ماشیو

عقدت مبارك  مامان من همه رو ميگيره اجازه نميده دختر چيزي ببره خونه شوهر و حتي كلا اجازه نميد ...

ممنونم گلمـ

خداروشکر وضع مالیش عالیه احتیاجی به این پول ندارع و ماشین خودش خیلی مدل بالاتر از مال منه ماشین منم ...

خدا رو شکر ، 

پس بذار بمونه عزیزم. 

خواستی بفروش پولشو بذار بانک  

که سود ماهیانه داشته باشی و خیالت راحت باشه نه هم که بذار بمونه و استفاده کن.