بچه ها من اعتمادی بهمسرم ندارم جرات ندارم بچه بیارمچون از ایندممیترسم از همسرمواهمه دارم میترسم بابچه دوم دیگه پابند شم کلا هر بلایی دلش میخواد سرم بیاره خداوکیلی چه زندگی داریم مسخره بازیه
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همین تصمیمو گرفتم و کار درستیه. البته برای من دلایل دیگه هم داره ولی دلیل اصلیش همینه
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
تنهاییشو خودت پر کن.بعدا مهد و پارک و مدرسه و اینا.
ولی تو زندگی که خوودت هنوز جایگاهت ثبات نداره نمیدونی ادامه پیدا میکنه یا نه یه موجود دیگه رو هم بدبخت نکن.😚
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
منم اینقد به تنهایی بچه ام فکر کردم یه بچه رو اسیر این زندگی کردم کافیه و از سر ناآگاهی بود الان دیگه گناهه با این شرایط
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.