2777
2789

بچه ها من اعتمادی بهمسرم ندارم جرات ندارم بچه بیارم‌چون از ایندم‌میترسم از همسرم‌واهمه دارم میترسم بابچه دوم دیگه پابند شم کلا هر بلایی دلش میخواد سرم بیاره خداوکیلی چه زندگی داریم مسخره بازیه

بهترین کار

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین تصمیمو گرفتم و کار درستیه. البته برای من دلایل دیگه هم داره ولی دلیل اصلیش همینه

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
اخه تا کی دخترم تنهاس

تنهاییشو خودت پر کن.بعدا مهد و پارک و مدرسه و اینا.

ولی تو زندگی که خوودت هنوز جایگاهت ثبات نداره نمیدونی ادامه پیدا میکنه یا نه یه موجود دیگه رو هم بدبخت نکن.😚

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

اگه خیلی حس می کنی دخترت تنهاست براش حیوون خونگی بیار

گربه ای سگی خوچکه هندیعی چیزی...

هر چی خودش خوشش میاد

تا وقتی از زندگیت مطمئن نیستی ابداااا بچه نیار

دخترت چند سالشه؟

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
اخه تا کی دخترم تنهاس

منم اینقد به تنهایی بچه ام فکر کردم یه بچه رو اسیر این زندگی کردم کافیه و از سر ناآگاهی بود الان دیگه گناهه با این شرایط

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.