من یک بسته چهارتایی هایلایتر سفارش داده بودم دوتاشو برام فرستادن
باید چکار کنم من هزینه ی چهارتارو دادم؟
بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه التماس دعا 😘🫂💋
بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه التماس دعا 😘🫂💋
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙
ن مرجوع کنی پولشو بهت برمیگردونن یا بسته رو کامل میفرستن حتی هزینه پست مرجوعی هممیدن
کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
ن گلم یه فروشگاهه معتبره مرجوع کن پولو بعد ۷۲ساعت عودت میدن
☹🙏🏻❤
دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙