2777
2789
عنوان

عمل بینی در تهران

2440 بازدید | 11 پست

بچه ها جون کسی تهران بینیشو عمل کرده که خیلی راضی باشه؟ میشه اسم چنتا دکتر خوب بهم معرفی کنین، علاوه بر طبیعی عمل کردن و مشکل تنفسی نداشتن، قیمتش هم برام مهمه که معقول باشه، ممنونم

من پارسال عمل کردم راضی ام اما خب طبیعی کار نیس دکترم

و خدا راه میگشاید🍀                                     انسان به جایی تعلق داره که میخواد باشه                  یه تفکر شاد یه زندگی شادو میسازه                                  همیشه باورت این باشه که یه اتفاق عالی قراره بیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال عمل کردم راضی ام اما خب طبیعی کار نیس دکترم

اسمشو میگی؟

راضی هستی؟

هزینشوهم بگو بیزحمت

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
اسمشو میگی؟ راضی هستی؟ هزینشوهم بگو بیزحمت

مقداد اشرفی

فک میکنم هزینش شده ۱۷

و خدا راه میگشاید🍀                                     انسان به جایی تعلق داره که میخواد باشه                  یه تفکر شاد یه زندگی شادو میسازه                                  همیشه باورت این باشه که یه اتفاق عالی قراره بیوفته
مطبش کجاست  پیج داره؟

ولیعصر

داره سرچ کنی

من 21خرداد1400 پیش دکتر مجید داوودی عمل کردم.قیمتش 30 تومنه اما چون من با خواهرم رفتم و معرف ام خواهر همسرم بود جفتمونو15 حساب کرد.من تازه ترمیم کردم و واقعااااااا راضیم.خواهرم که اولین بار بود و عالیییی شده. بنظرم پیشش برو.اصلاهم تبلیغ نداره.و چون کارش خوبه همه اشناهاشونو میبرن و تین خودش تبلیغشه.اینستاام نداره. مطبشم فرمانیس. رفتی ام بگو معرفم مریم عسگریه چون ازت میپرسن معرفت کیه.

من دکتر علی بصام رو تهران سمت میدان ونک میشناسم خیلی کارشون خوبه یکی از دوستام پیش ایشون عمل کرده خیلی فرم بینیش خوب شده نمونه کاراشو داخل اینستاگرام و سایتش میتونی ببینی داخل گوگل سرچ کنی میاره