2777
2789
عنوان

خانما من هفته ۱۰ بارداری هستم

139 بازدید | 18 پست

برنج خیلی دوس دارم.

تا الان فقط وزن کم کردم اما الان دو روزه بهتر شدم.

صبحا فقط زرد آب بالا میارم.اما تا ظهر حالت تهوع دارم و قرص ضد تهوع میخورم.

اما عصر و شب خوبم.

خودمم هیچ تغییر چهره ندارم.ترشی و شوری رو بیشتر دوس دارم.فقط امروز برای اولین بار دلم بستنی خواست.

بوی پرتقال رو خیلی دوس دارم.

شدیدا آب زیاد تو دهنم جمع میشه.جوریکه حتما باید تخلیه بشه.

میدونم اینا همش احتماله ولی بنظرتون جنسیت چیه؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

راسی از آبگوشت و مرغ بدممممم میاد.

ولی بوی پیاز دوس دارم

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

از رو کدوم علائمم گفتید؟

احتمالا پسره ولی از الان حدس زدنش زوده

از رو کدوم علائم حدس میزنید.

ب اینجور چیزا ربطی نداره گلم صب کن دوهفته دیگه برو سنو ان تی حدسی میگه برات    

واقعا؟؟؟

ان تی میگهههه😍😍😍

اینکه ب سردی ها بیشتر علاقه داری وگرنه ویار توی ۲تا جنس وجود داره

دقیقا عاشق سردی هستم.

دوغ و ماست و خیار.یخ

احتمال داره پسر باشه.ولی اصلا دلتو خوش نکن به علائم.بچه های الان علائمشونم یکی نیست.

منم کل روز تهوع داشتم به خصوص غروب به بعد..فقط وزن کم کردم.هنوزم بدویارم.از مرغ و ماهی بیزارم.تو ده هفتگی ابم میخوردم بالا میاوردم.دماغم گنده شده بود.رشد موهای بدنم زیاد بود.بدنم خشک شده.پوستم داغون شده.ترشی و شوری دوست دارم.بچمم پسره