2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگی با خانواده همسر

346 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان وقت بخیر،من چند ماهی با آقایی در حال آشنایی هستم خیلی پسر خوبیه اخلاقش عالیه دقیقا چیزی که من می‌خوام  فقط دو تا مسئله هس که من ازش تنفر دارم و دقیقا خانواده ایشون این دو مورد رو دارن 

یکی مشروب خوردن خانوادش که انگار یه مسئله عادیه ولی خودش میگه من مخالفم با اینقدر مصرف کردن نهایت سالی دوبار 

و مسئله دیگه دوتا سگ دارن ،من خانوادم مذهبی ولی خودم معمولیم ولی رو این دو مورد حساسم حالا سوالم اینه اگه ازدواج کنیم بنظرتون باعث دردسر میشه؟؟؟؟ببخشید زیاد حرف زدم😊😊😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم خیلی باهم فرق دارین...همون‌طور که دختر و پسر باید هم کف باشن خانواده هاشونم باید باهم اوکی باشن و این مشگل ساز میشه شدید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اگه اونقد مذهبی هستین بله سگ باعث اختلاف بین تون میشه 

ادم وابسته هست و میشه و نمیتونه از خودش جداش کنه عزیز

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤

الان فکراتو بکن وارد زندگی شدی دیگه حق اعتراض نداری چون از وقتی اومد میدونستی همه چیو

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

خانوادت رضایت میدن؟

مشروب خوردن موضوع کوچیکی نیستا.. حتی برای سالی یکی دوبار...

با آزادی ای که این خانواده دارن ممکنه به مشکل بخورید

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

اگر تعصب داری رو این چیزا و واقعا برات سخته

خب برین پیش مشاور 

اون اقا با خانواده شما مشکلی نداره؟ باید هر دو نفر تعصبی نداشته باشید و با یک دید خوب بهم نگاه کنید 

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
الان فکراتو بکن وارد زندگی شدی دیگه حق اعتراض نداری چون از وقتی اومد میدونستی همه چیو

👏👏👏

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤
اینکه دوست ندارم بیارن خونم یا ماشینم و میترسم مخالفت کنم و باعث کدورت شه

بعد ازدواج نمیتونی یه کلمه درمورد خانواده همسرت حرف بزنی چون هرچقدرم پسره بچه ننه نباشه بازم باعث دعوا میشه پس اگه احیانا سگشونو آوردن خونت که میارن حق اعتراض هرچقدرم کوچیک باشه رو نداری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........