2777
2789
عنوان

کرونا و تنگی نفس :(

410 بازدید | 29 پست

سلام

من الان روز ۱۸ هستم. از روز ۸ تنگی نفس خفیف داشتم، روز ۱۰ رفتم دکتر گفت ریه سالمه و نیاز به سی تی نیست... دکتر خوبی هم بود همه رو میفرستاد سی تی ولی به من مطمین گفت ریه اوکیه... حالا از دیشب تو حالت تخت دراز کشیده تنگی نفس رو حس میکنم و تو پیاده روی و فعالیت و حموم و ... هیچ مشکلی ندارم. از معده ست؟ سابقه ریفلاکس داشتم ولی نه با تنگی نفس اما فعلا دارم داروی معده میخورم. اگه تجربه ای داشتین لطفا بگین، ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخسبد سوالی دارم. همسرمو پسرم سرفه های بد خلط دار میکنن . بخصوص ک پسرم الان دوازذه روزه گذشته ولی همونطوریه فرقی نکرده بنظرتون کروناست بردمش دکتر دارو مصزف کرده ولی ادامه دار هست.

دخترمم 18ماهشه همزمان با پسرم بیمار شد . دو روزه ذار هاش تمام شد.

از امروز ظهره باز تب کرده باز باید ببرمش دکتر کروناست بنظرت؟

جدی؟ شما هم تخت میخوابیدی بدتر می شدی؟

آره حتما باید زیر سرم بلند بود،دقیقا رفلاکس هست که توی کرونا تشدید میشه چون به حالت تخت محتویات معده یا اسید معده برمیگرده به سمت مری و باعث تنگی نفس میشه دوسه تا متکا بزار بخواب داروهات هم استفاده کن خوب میشی نگران نباش

ممنون، یه کم صبر میکنم ببینم بهتر میشم با داروی معده یا نه... اگه نشد میرم... امیدم به اینه که تو فع ...

من روز سی ام هنوز اینطور بودم چون فقط فاموتدین دکتر داده بود بهم مخصوصا بعد از غذا خوردن بدتر میشدم رفتم پیش دکتر دیگه یکسری داروی دیگه داد با دعا آمپول امپرازول خوب شدم

من روز سی ام هنوز اینطور بودم چون فقط فاموتدین دکتر داده بود بهم مخصوصا بعد از غذا خوردن بدتر میشدم ...

آها پس دارو بیشتر میخواد احتمالا... فعلا پنتوپرازول میخورم و فاموتیدین. اگه خوب نشد میرم دکتر