2777
2789
عنوان

سونوگرافی برای جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
همین الان فهنیدم باردارم خیلی اذیت شدم برای بارداری اصلا باورم نمیشه فقط دارم اشک میریزم

اوف خدای من عجب حس نابی داری الان 

چجوری متوجه بارداریت شدی خداشکر خوشحال شدم 

پناه بر تـ💜ـو که بي واژه مرا مي شنوي...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اما خوب یه هفته که پریودی یه هفته بعدش هم نشده باشه میخوام زود نرم دلما خالی کنن

حالا برو بعد این همه سختی هرچقدم بدی مشکلی نی.ی چکاپ بشه نی نی کلا 

پناه بر تـ💜ـو که بي واژه مرا مي شنوي...
اوف خدای من عجب حس نابی داری الان  چجوری متوجه بارداریت شدی خداشکر خوشحال شدم

این دفعه معده دردای خیلی وحشت ناکی داشتم و دردامم با همه پریودی ها فرق داشت گفتم بزار امتحان کنم ۲ روز از پریودیم گذشت صبح بی بی چک زدم مثبت شد ولی بازم ازمایش دادم

ازمایش های اسپرم همسرم خیلی بد بود نیاز داشت چند ماه تحت نظر باشه و بخاطر واریکوسل درجه ۲ عمل هم بکنه حدود ۲۰ روز پیش پشت مطب  دکتر ناباروری  مردان که بودیم 

خانومایی که همراه شوهراشون اومده بودن یکی بهم گفت مشکل همسرت چیه گفتم 

بعد بهم گفت برای تقویت اسپرمش باید چند ماه قرص بخوره اما من یه کار میگم بکن عالیه منم کردم و معجزه شد ایشااللله هرچی از خدا میخواد بهش بده

اون خانم بهم گفت منم به شما میگم ترا خدا به هر کی مثله من مسکل داره بگید ایشالا خدا کمکش کنه چراغ خونش روشن بشه

گفت پسته گردو بادوم هندی فندق بادام درختی و بادام کوهی را اسیاب میکنی بایه قووته  خوب از عطاری میگیری با عسل و ۴شیره  مخلوط میکنی به اندازه یک هفته میزاری یخچال هر روز صبح و سب خودت و شوهرت میخورین شوهرت که مشکل داره بیشتر