2777
2789

تو کشورای خارجی وقتی فرقی نمیکنه علاقه از سمت دختر باشه یا پسر،هرکدوم هر وقت فکر بکنه که از طرف مقابل خوشش میاد بحثو باز می کنه و بهش میگه یا به قول خودشون اعتراف میکنه  .

چند وقت پیش داشتم یه مطلبی میخوندم که نوشته بود تو یکی از کشورا(نپرسین کدوم کشور که یادم نیست  ) یه روز مخصوص دارن که توش دخترا به پسرایی که دوسشون دارن ابراز علاقه و ازشون خواستگاری میکنن!

داشتم فکر میکردم اگه تو ایرانم همچین وضعیتی بود چجوری میشد...حالا نه در این که دختر بره جلو پسر زانو بزنه و ازش خواستگاری کنه    ولی مثلا مثل مادر پسرا که دنبال دختر خوب برا پسرشون میگردن و اقدام به خواستگاری میکنن،مادر دخترا هم میتونستن خودشون اقدام کنن و اگه پسر خوبی میشناختن خودشون برن جلو و با مادر پسر درموردش صحبت کنن.

بنظرتون اگه اینجوری بود چجوری میشد؟یا اصلا مادر دختر(یا کلا خانوادش) چجور میتونه سر همچین بحثی رو با مادر پسر (یا خانوادش)باز کنه؟

بنظر من که فرقی نداره مردم‌الکی همهچیو پیچیده و مسخره میکنن

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

بسته به فرهنگ داره دیگه.

تو ایران از زمان باستان درخواست از طرف خانواده پسر بوده

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مادر شوهر پس فردا عین چماق میکوبه سر عروسش که اضافه خونه بابات بودی انداختنت دوش ما

نفس امر خوبه ها ولی

اینجا ملت جنبه شو ندارن عزیزم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سال نود و سه به همکلاسم گفتم دوسش دارم ، یه حرفی بهم گفت که چند سال گریه کردم.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

توی هند هم اینجوریه.ولی خب قشنگم تمام هزینه ها رو خانواده دختر میدن!!ابقیش رو اگه بگم ضد زن میشم😅😅ولی کلا ماهنوز زنامون جنبه خیلی از کارا رو ندارن چه برسه به زنا

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

ماها چون تو جامعه امون نداشتیم برامون عادی نیس.مثلا من حس میکنم خانواده دختره غرورشون میزارن کنار و حس میکنم خانواده پسره مسخره میکنن وهرجا میشینن میگن عه دیدی فلانی اومد خاستگاری پسرم.البته که کم کم نسل جوون دارن با فرهنگ تر میشنااااا البته 

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/

خیلی هم قشنگ میشد تفاوتی نداره ولی متاسفانه اینجا اینطور نیس!

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂

خدا خیرت بده حالا که پسر میاد خواستگاری هزار جور منت و سر کوفت میزنن چه برسه دختر بره خواستگاری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

سال نود و سه به همکلاسم گفتم دوسش دارم ، یه حرفی بهم گفت که چند سال گریه کردم.

آخی...

من بهش گفتم اما چیز بدی نگفت بیچاره

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
بنظر من شان دختر خیلی بالاتر از این حرفاس

مگه اگه یه دختر به یه پسر بگه دوسش داره خدایی نکرده باعث کسر شانش میشه؟

اینکه پسر میاد جلو(یا خانوادش) به این معنی که شانشون پایین تر از دختر(یا خانوادش) نیست که  

بنظر من دختر و پسر هر دو در یه سطحن و همونقدر که پسر برای انتخاب و ابراز علاقه دستش بازه دختر هم حق داره برای انتخاب و ابراز علاقه دستش باز باشه  

البته نظرات متفاوته و نظر شما هم کاملا برای من محترمه  

آخی... من بهش گفتم اما چیز بدی نگفت بیچاره

ایشون انگار از این خانواده ها بودن که برای خواستگاری همراه با پدر،پدربزرگ ،و بزرگان میرن .‌اما من اصلا ،حتی قبل از دیدنش،همیشه میگفتم چرا دو نفر که میخوان ازدواج کنن، این همه میرن تحقیقات، به فامیلا خبر میدن و ... زیاد مراسمات سنتی رو دوس ندارم. ایشون عصبی شدن، چون حس کردن ، من در مقام یک مرد بودم ک بهش گفتم دوست دارم و ایشون رو آدمی دیدم که یه دختر باید شجاعت به خرج بده و براش پیشقدم بشه‌.اما من فقط به دنبال این بودم که در کنارش،یه زندگی ارام داشته باشم که دیگه نشد.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
ایشون انگار از این خانواده ها بودن که برای خواستگاری همراه با پدر،پدربزرگ ،و بزرگان میرن .‌اما من اص ...

چقدر طرز فکرت شبیه منه در مورد ازدواج...من به هر کی اینارو میگم هی از احترام و رسم و رسوم واین چیزا میگه... من ناچارا سکوت کردم.

برا منم نشد . چون اون آقا فکر میکرد تو یه شهر نیستیم و  از مشکلات اقتصادی ترسید فکر کنم.

من سه سال درگیر بودم ...الانم بعد 5 سال گاهی اقات تو خواب میبینمش